Neler Yeni

İnceleme Animeler ve Başyapıtlar #1 Attack on Titan | Aksiyon

Aware

80+ Silver

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim

Aware

80+ Silver
Yiaaa şapşik. Bu arada Bungou stray Dogs ve Haikyuu izle seversin. İnceleme de yaparsan iyi olur. Ben yapınca kimse bakmıyor 😭
Hüüü. Haikyuu izledim son sezonun bir kısmı kaldı. Bungou stray dogs'a bakıcam bilmiyorum onu da sağol .

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Siri adam yeni anime incelemesi için istekte buluniyim mi :) . Bu arada son sezonki çizimler benim gözüme hitap etmedi.
Eğer istek animeni beğenirsem neden olmasın 😁
Son sezonun çizimlerinin sana hitap etmemesi stüdyo değişikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Daha 3. Sezon Part 1'in sonlarına geliyorum final sezonunda stüdyo değişikliğinin ne gibi bir farkı olmuş bende bakarım.
Bu arada 3. Sezonda çok şey oldu benim kafa allak bullak olmaya başladı.

Aware

80+ Silver
Eğer istek animeni beğenirsem neden olmasın 😁
Son sezonun çizimlerinin sana hitap etmemesi stüdyo değişikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Daha 3. Sezon Part 1'in sonlarına geliyorum final sezonunda stüdyo değişikliğinin ne gibi bir farkı olmuş bende bakarım.
Bu arada 3. Sezonda çok şey oldu benim kafa allak bullak olmaya başladı.
Aboo şimdi olduysa 4. Sezonda nolur o.O2

• Hahaha
Reaksiyonlar: Siri

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aboo şimdi olduysa 4. Sezonda nolur o.O2
Mikasa'nın "EREEHHĞĞNN" deyişi için izliyorum ben artık :kekw: Düşünme yetimi kenara bıraktım çünkü. Olmayacak dediğim şeyler oluyor. Ağzım açık izliyorum.

Aware

80+ Silver
Mikasa'nın "EREEHHĞĞNN" deyişi için izliyorum ben artık :kekw: Düşünme yetimi kenara bıraktım çünkü. Olmayacak dediğim şeyler oluyor. Ağzım açık izliyorum.
Erehğğ. Bunun üstüne sadece Arımin lafını tanırım.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Neden AOT aşırı öneriliyor? Hiç anime izlemedim ama sanırım AOT ya da Naruto'dan başlayacağım. Umarım bir bataklık değildir. o.O2

Aware

80+ Silver
Neden AOT aşırı öneriliyor? Hiç anime izlemedim ama sanırım AOT ya da Naruto'dan başlayacağım. Umarım bir bataklık değildir. o.O2
Girince çıkarsın kolayca zor değil. Ben amaaaan diyom bi bakmışsın bir ayda 5 bölüm anca izlemişim. Aot başla sonra Naruto izle. Naruto uzun çünkü.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aaaaaa 3. Sezon Part 2'de bitti. Olaylar çok karıştı. 2. ve 3. Sezon Part 1'e göre daha güzeldi. Su gibi gidiyor yani. Bitince büyük boşluğa düşeceğim kesin.

Aware

80+ Silver
Top Bottom