Neler Yeni

Animeye başladım öneriniz var mı?

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Death Note'ye başladım ve bitirdim. Final bölümü sıkıcı geçti
Zaten Ryuzaki öldükten sonra sarmıyordu.
Anime öneriniz var mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
bakacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Narutoya başlamalı mıyım?
Etrafta çok duyuyorum.
narutoya başlama iyi bir seri değil boş shounen animesi. attack on titan izle şuan piyasadaki en iyisi o

Spoiler içinde konusunu yazabilir misin?
spoilera girmeden yazayım. 3 tane dev duvar var. dıştaki duvarda en fakirler içteki duvarda en zenginler yaşıyor. duvarların dışında ise insan yiyen devler yaşıyor. duvarlar 50 metre uzunluğunda ve hiçbir dev o kadar uzun değil. ama bir gün 60 metre uzunluğunda bir dev ve üsütnde zırh gibi plakalar olan bir dev gelip iki tane kapıyı yıkıyor ve insanlar en geniş duvar olan 3. duvar yani mariayı terk edip ortadaki duvar roseye geçiyor. bu sadece ilk bölümün ufak bir kısmı.

• Muhteşem

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Spoiler içinde konusunu yazabilir misin?
İnsanların surların içinde yaşadığı bir dünyada geçiyor. Armored titan ve colossal titan bahsettiğim suraları kırıyor ve olaylar başlıyor ana karakterimiz Eren'in amacı devleri yok etmek intikam almak ama devamında olaylar çok gelişiyor kendi mitolojisi olan çok güzel bir hikayeye sahip. Animenin bana göre en iyi yaptığı ve benim en sevdiğim özelliği yansıtılan duygular ve atmosfer. Ayrıca çizimleri çok iyi. Şarkıları çok iyi, bana göre en iyi anime. Gerek hikayesi gerek çizimleri gerek müzikleri olsun her şeyiyle işini iyi yapan bir anime. En iyi yaptığı şey ise yarattığı dünya.

• Muhteşem

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Herkese teşekkürler bi ara izlerim.
Pandanın Bannerlord serisini bitirmeliyim ilk baş.
İnsanların surların içinde yaşadığı bir dünyada geçiyor. Armored titan ve colossal titan bahsettiğim suraları kırıyor ve olaylar başlıyor ana karakterimiz Eren'in amacı devleri yok etmek intikam almak ama devamında olaylar çok gelişiyor kendi mitolojisi olan çok güzel bir hikayeye sahip. Animenin bana göre en iyi yaptığı ve benim en sevdiğim özelliği yansıtılan duygular ve atmosfer. Ayrıca çizimleri çok iyi. Şarkıları çok iyi bana göre en iyi anime. Gerek hikayesi gerek çizimleri gerek müzikleri olsun her şeyiyle işini iyi yapan bir anime. En iyi yaptığı şey ise yarattığı dünyası.
narutoya başlama iyi bir seri değil boş shounen animesi. attack on titan izle şuan piyasadaki en iyisi o

spoilera girmeden yazayım. 3 tane dev duvar var. dıştaki duvarda en fakirler içteki duvarda en zenginler yaşıyor. duvarların dışında ise insan yiyen devler yaşıyor. duvarlar 50 metre uzunluğunda ve hiçbir dev o kadar uzun değil. ama bir gün 60 metre uzunluğunda bir dev ve üsütnde zırh gibi plakalar olan bir dev gelip iki tane kapıyı yıkıyor ve insanlar en geniş duvar olan 3. duvar yani mariayı terk edip ortadaki duvar roseye geçiyor. bu sadece ilk bölümün ufak bir kısmı.

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Devlerin Erenin annesini yerkenki sahne midem alt üst oldu yardım edin

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2