Neler Yeni

ankarta ssd yeri var ama destekliyor mu ? ''gıgabyte b450m s2h''

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Uyğur
Merbaha arkadaşlar bir kaç sorum olacak size ben ssd almak istiyorum ama bazı ssdler sanırım intel destekliyor ve verimli hızlara ulaşmıyormuş o yüzden bilip bilmeden ssd almak istemedim uzun zaman sonra tekrar gelip size danışmak istedim şöyle bir tane link bırakıyorum

https://www.hepsiburada.com/samsung-mz-alq2560-nvme-256gb-1000mb-s-1000mb-s-m-2-ssd-p-HBCV00000ARUAR

soru olarak sordum istedigim cevabı alamadım diger sitelere sordum geri dönüş alamadım ssd alımında bana yardımcı olursanız sevinirim.
ben bir kaç tane derledim şöyle bir kaç tane link bırakıyorum.

yardımlarınızı bekliyorum.

Ekler

• resim_2022-03-29_181702.png
    resim_2022-03-29_181702.png
    33.8 KB · Hit: 46

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Merbaha arkadaşlar bir kaç sorum olacak size ben ssd almak istiyorum ama bazı ssdler sanırım intel destekliyor ve verimli hızlara ulaşmıyormuş o yüzden bilip bilmeden ssd almak istemedim uzun zaman sonra tekrar gelip size danışmak istedim şöyle bir tane link bırakıyorum

https://www.hepsiburada.com/samsung-mz-alq2560-nvme-256gb-1000mb-s-1000mb-s-m-2-ssd-p-HBCV00000ARUAR

soru olarak sordum istedigim cevabı alamadım diger sitelere sordum geri dönüş alamadım ssd alımında bana yardımcı olursanız sevinirim.

Intel ve AMD ayrımı olmaz. Anakartın da M2 NVMe SSD destekliyor. Sıkıntı olmaz yani.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri

işlemci ssd seçmez diye düşünüyorum ve anakartında m2 desteği bulunmakta

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Uyğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Uyğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartın 2242 form faktörü destekliyor.
Yavaş bir NVMe SSD ama fiyatına göre uygun.
bir kaç tane daha link atım bir tanesine karar ver şimdi satın alacagım ama şu an ki söyledigim hem ekonomik anlamdan iyi alırsam sıkıntı cekmem hemde gb'sı uygun gibi ama anlayan sensin şunu al demen yeterli alırım linkler zaten mevcut

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
bir kaç tane daha link atım bir tanesine karar ver şimdi satın alacagım ama şu an ki söyledigim hem ekonomik anlamdan iyi alırsam sıkıntı cekmem hemde gb'sı uygun gibi ama anlayan sensin şunu al demen yeterli alırım linkler zaten mevcut
Şuan SSD'ler çok pahalı. Acelesi yoksa beklemeni önerim karşına bir fırsat çıktığında alırsın. Acelen varsa bunu alabilirsin.

Top Bottom