Neler Yeni

Yardım Anker Powerport Nano III 20W Şarj Aleti

smithblacksmith

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Samet Demirci
Merhaba,

Mediamarkt' te 147₺ olan şarj aleti elime ulaştı, iPhone 13' ü şarja taktım.

Hız konusunda bayağı sağlam, iPhone arka tarafı 37.0°C ısındı şuana kadar ( Telefona hiç ellemiyorum ve şeffaf manyetik kılıf takılı )

Anker şarj aletinin kendisi sıcak, ölçüm yaptığımda High ölçtü makine, sizce değerler iyi mi?

Bir zararı olur mu? Bu şarj cihazı hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba,

Mediamarkt' te 147₺ olan şarj aleti elime ulaştı, iPhone 13' ü şarja taktım.

Hız konusunda bayağı sağlam, iPhone arka tarafı 37.0°C ısındı şuana kadar ( Telefona hiç ellemiyorum ve şeffaf manyetik kılıf takılı )

Anker şarj aletinin kendisi sıcak, ölçüm yaptığımda High ölçtü makine, sizce değerler iyi mi?

Bir zararı olur mu? Bu şarj cihazı hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Şarj adaptörü tahminen şuan 50°C filan, 5 cm uzaklıkta 42,6°C gösteriyor yaklaşınca " High " uyarısı veriyor.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Uğur
İkisi arasında kalmıştım media markette 349a düşünce apple orjinal onu aldım.

Bende 13 kullanıyorum orjinal adaptörle hızlı şarj olduğu için normal biraz ısınması derece ölçümü nasıl yaptınız ? Bir program vs gibimi?

Etzel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Abdussamet KAVAK
Ben birkaç aydır Anker kullanıyorum iPhone 12 için. Adaptör dediğiniz gibi ısınıyor biraz hızlı şarj esnasinda ama olcmedigim için ne kadar bilmiyorum hocam. Hiçbir sorun da olmadı şu ana kadar oldukça memnunum

smithblacksmith

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi arasında kalmıştım media markette 349a düşünce apple orjinal onu aldım.

Bende 13 kullanıyorum orjinal adaptörle hızlı şarj olduğu için normal biraz ısınması derece ölçümü nasıl yaptınız ? Bir program vs gibimi?
Temassız ateş ölçerle ölçtüm iPhone 13 en fazla 37.0°C oldu şuan 36,5°C en yüksek sıcaklığı.
Şarj cihazının kendisi çok ısınıyor diğerlerinde böyle bir durum var mı sorun mu bilmiyorum.

Ben birkaç aydır Anker kullanıyorum iPhone 12 için. Adaptör dediğiniz gibi ısınıyor biraz hızlı şarj esnasinda ama olcmedigim için ne kadar bilmiyorum hocam. Hiçbir sorun da olmadı şu ana kadar oldukça memnunum
Teşekkür ederim, bi kişi şarj aletinin yandığını söylemiş o beni tereddütte bıraktı.
Screenshot_2022-11-14-20-36-01-407-edit_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Uğur
Ateş ölçer denk geldi şimdi eline bende ölçtüm orjinall apple 20w başlık ile

Ön yüzey 36.2
Arka yüzey 37 çıkıyor

Şeffaf slikon kılıf takılı

Son düzenleme:

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
C.S.
Temassız ateş ölçerle ölçtüm iPhone 13 en fazla 37.0°C oldu şuan 36,5°C en yüksek sıcaklığı.
Şarj cihazının kendisi çok ısınıyor diğerlerinde böyle bir durum var mı sorun mu bilmiyorum.

Teşekkür ederim, bi kişi şarj aletinin yandığını söylemiş o beni tereddütte bıraktı.
Alıntıyı görüntüle
Telefon aşırı ısınıyor olsaydı, ikaz verirdi. Hızlı şarj için bu değerler normal. İyileştirilmiş pil şarjı açık olsun, böylece telefon %80den %100e gelinceye kadar daha yavaş şarj olup, pili korur.

smithblacksmith

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ateş ölçer denk geldi şimdi eline bende ölçtüm orjinall apple 20w başlık ile

Ön yüzey 36.2
Arka yüzey 37 çıkıyor

Şeffaf slikon kılıf takılı