Neler Yeni

Anker Q30 vs QCY H4 hangisi alınmalı

Mehmet Karahanlı

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar kulaküstü kulaklık almayı düşünüyorum ancak başlıkta yazdığım iki kulaklık arasında karasız kaldım
Benim için ses kalitesi önemli baslar o kadarda önemli değil
Genelde evde kullanacağım için ANC özelliğide benim için o kadar önemli değil
Sizce Anker Q30 1000 tl gibi bir fiyat farkına değecek bir kulaklıkmıdır yorumlarınızı bekliyorum.

nifadax

80+
Merhaba arkadaşlar kulaküstü kulaklık almayı düşünüyorum ancak başlıkta yazdığım iki kulaklık arasında karasız kaldım
Sizce Anker Q30 1000 TL gibi bir fiyat farkına değecek bir kulaklıkmıdır yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba hocam ben ankerden
https://www.hepsiburada.com/anker-s...3033-anker-turkiye-garantili-pm-HBC000039URKU bu modeli kullanıyorum dilersen bak hoşuna giderse alabilirsin saati ciddi çok uzun gidiyo. Bİr de jag girişi var çift yönlü de olduğu için ben bunu tercih etmiştim

Mehmet Karahanlı

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

nifadax

80+
Merhaba hocam ben ankerden
https://www.hepsiburada.com/anker-s...3033-anker-turkiye-garantili-pm-HBC000039URKU bu modeli kullanıyorum dilersen bak hoşuna giderse alabilirsin saati ciddi çok uzun gidiyo

Enes özen abinin bir karşılaştırma videosu vardı ona istinaden anker q10i yerine qcy h4 almak daha mantıklı hemde güncel bir kulaklık ancak aradaki fiyat farkını ödeyip q30mu almak daha iyi olur o kafamı karıştırıyor
hocam qcy nin t13 modelini kullanmıştım kulak içi çok memnun kalmadım hala duruyo ama kötülemiyorum anker kalitesi başka bence. Ankerin bu kulaklığını alırken q10i vs jbl 520 arasında kalmıştım bende ama sen bilirsin q10i f/p kulaklık tavsiyemdir

T.P.G.

80+ Titanium
Sizce Anker Q30 1000 TL gibi bir fiyat farkına değecek bir kulaklıkmıdır yorumlarınızı bekliyorum.
Q30 o bütçelerde en iyi kulaklık diyebilirim sanırım BT olarak, Q10i ile arasında dağlar kadar fark var Q30'u yaklaşık 1 yıl Q10i'yi ise denemelik kullanmış biri olarak. Sadece taşıması biraz zor oluyor kulaküstü kulaklıkları. Ben o yüzden satmıştım Q30'u. Şu an Buds 2 kullanıyorum fakat Q30'un yanından bile geçemez. Çıkabiliyorsanız 1000TL daha verip Q30 alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,322
Üyeler
161,032
Son üye
yigit1331