Neler Yeni

Anker Soundcore Motion B bilgisayara bağlanır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Polat Alemdar
Bilgisayarımda kullandığım 2+1 ses sistemi bozulmaya başladı, ben de başka bir hoparlör almayı düşünüyorum. Monitörüm MSI Optix G241 ayaklarının önüne küçük bir hoparlör almayı düşündüm. Bu Bluetooth hoparlörü alsam kablo ile bilgisayarımda kullanabilir miyim?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Ugreen AV119 Stereo 3.5mm AUX Ses Kablosu – Teknostore

Eğer hoparlörde girişi varsa bunun gibi bir AUX ses kablosu alıp anakartınızın ses çıkışına bağlayarak kullanabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Review: Soundcore Motion B Bluetooth Speaker - Product Reviews - Anker  Community

İnternette motion b'ye ait şu fotoğrafı buldum, eğer doğruysa üstteki ses girişinden bağlayabilirsiniz.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Peki ya böyle bir dongle alsam bağlasam filmlerde ve oyunlarda gecikme olur mu?
Evet olur. Hoparlörünüz Bluetooth 5.0 destekliyorsa dongle'ı da 5.0 alın, o zaman gecikme çok çok az olur.

Örneğin:

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Polat Alemdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet olur. Hoparlörünüz Bluetooth 5.0 destekliyorsa dongle'ı da 5.0 alın, o zaman gecikme çok çok az olur.

Örneğin:
Almayı düşündüğüm hoparlör Anker SoundCore onda da 4.2 var gözüküyor. Her türlü bu daha çok işime yarar herhalde?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Almayı düşündüğüm hoparlör Anker SoundCore onda da 4.2 var gözüküyor. Her türlü bu daha çok işime yarar herhalde?
5.0 almakta fayda var. İleride belki başka bir cihaz bağlayacaksınız, o 5.0'ı destekleyecek, şimdiden yüksek standartı almak mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,021
Üyeler
172,765
Son üye
TH0R
Top Bottom