burak124
80+
Bu fiyatta çok sağlam bir Kulaküstü Kulaklık. İlgilenenlere duyurulur.
iade et, bunu al.
75 tl 75 tl'
Hijyen ürünüymüş, iade alınmıyoriade et, bunu al.
75 tl 75 tl'dir.
bu Q20i ama Q21i ile benzerHocam peki internette neden kimse q20 ve 21'i incelememiş onu anlamadım ? Bazı kişiler, 1 yıl sonra kulaklıkta çatlaklar oluşuyor, pedler soyuluyor ve kafa bandı yırtılıyor demişti hatta pedler eskiyince jbl, sony vb. kulaklıklardaki gibi değiştirme imkanı da yokmuş. Kullananlar beni biraz daha aydınlatabilir mi, normalde kulakiçi kablolu var ama rahat olsun diye silikonsuz bluetooth kulaklık bakıyordum ve onlarda pek kaliteli durmuyor yinede 500-600tl iş görür demiştim ama kendimi sıkıştırıp bunu mu alsam dediğimde çatlama ve soyulma olayından dolayı vazgeçiyorum gibi, çok ortada kaldım.
500 liraya silikonsuz kulaklık yerine kendimi sıkıştırıp bunu alayım, şeffaf mod ve gürültü engellemesi için otobüste ve arabadayken iyi demişler, hem bluetooth hem kulak dışı olduğundan rahatsız etme olayı yok (silikon beni rahatsız ediyor) ve kulağı kapladığından dolayı jbl 500 serisi gibi acıtmıyordur (arkadaşta 510 vardı ve kulağın üzerine geldiğinden dolayı 30dk bile kullanamıyordum hemen ağrı yapıyordu o yüzden param olursa 770nc alıcam demiştim, galiba o parayı bulana kadar bunu alıp kullanıcam)bu Q20i ama Q21i ile benzer
hepsiburada değerlendirmeleri kulaklık hakkında genel izlenimi verir zaten.
Bu bütçede fiyat performans olarak daha iyi bir kulaküstü kulaklık yok zaten.500 liraya silikonsuz kulaklık yerine kendimi sıkıştırıp bunu alayım, şeffaf mod ve gürültü engellemesi için otobüste ve arabadayken iyi demişler, hem bluetooth hem kulak dışı olduğundan rahatsız etme olayı yok (silikon beni rahatsız ediyor) ve kulağı kapladığından dolayı jbl 500 serisi gibi acıtmıyordur (arkadaşta 510 vardı ve kulağın üzerine geldiğinden dolayı 30dk bile kullanamıyordum hemen ağrı yapıyordu o yüzden param olursa 770nc alıcam demiştim, galiba o parayı bulana kadar bunu alıp kullanıcam)
simdi bunu alirsam 1 hafta ac kalicam artik indirim haftaya da kalirsa yapistirirmBu fiyatta çok sağlam bir Kulaküstü Kulaklık. İlgilenenlere duyurulur.