Neler Yeni

Anker soundcore r100 alınır mı ?

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Umut
Arkadaşlar merhaba. R100 model kulaklık alacağım güzel gibi duruyor bir kaç araştırdım kullanan var ise veya bilen var ise yardımcı olursa sevinirim. Müzik dinlerken dışarı ses veriyor mu acaba beyaz modelini almayı düşünüyorum siyah modeli ile arasında 300 tl fark var.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar merhaba. R100 model kulaklık alacağım güzel gibi duruyor bir kaç araştırdım kullanan var ise veya bilen var ise yardımcı olursa sevinirim. Müzik dinlerken dışarı ses veriyor mu acaba beyaz modelini almayı düşünüyorum siyah modeli ile arasında 300 TL fark var.
İncelemem: https://forum.donanimarsivi.com/konu/anker-soundcore-r100-kulaklik-uzun-kullanim-incelemesi.490617/

Kulaklık özelinde konuşuyorum alınır güzel kulaklık ses konusunda tatmin edici fiyat konusuna bir şey diyemeyeceğim.

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba. R100 model kulaklık alacağım güzel gibi duruyor bir kaç araştırdım kullanan var ise veya bilen var ise yardımcı olursa sevinirim. Müzik dinlerken dışarı ses veriyor mu acaba beyaz modelini almayı düşünüyorum siyah modeli ile arasında 300 TL fark var.
birde beyaz slikon çok sararır mı acaba

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Umut
İncelemem: https://forum.donanimarsivi.com/konu/anker-soundcore-r100-kulaklik-uzun-kullanim-incelemesi.490617/

Kulaklık özelinde konuşuyorum alınır güzel kulaklık ses konusunda tatmin edici fiyat konusuna bir şey diyemeyeceğim.
beyaz modeli alınır mı acaba slikon açısından kirlenme durumundan dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır kullanıyorum. Memnunum.
rengi nedir acaba

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Biz alırken siyah daha uygundu beyaz pahalıydı. Beyaz rengide asil güzel duruyor.

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Umut
Biz alırken siyah daha uygundu beyaz pahalıydı. Beyaz rengide asil güzel duruyor.
siyah daha iyi aslında ama 300 tl fark var beyaz slikon rengi sarar mı ondan tereddüt ettim birde

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
siyah daha iyi aslında ama 300 TL fark var beyaz slikon rengi sarar mı ondan tereddüt ettim birde
Silikon her yerde bulursun ileride değiştirirsin pahalı bir şey değil. Sen fiyatına odaklan o fiyata veya daha ucuza aynı performansta kulaklık var mı ona bak.

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Umut
Silikon her yerde bulursun ileride değiştirirsin pahalı bir şey değil. Sen fiyatına odaklan o fiyata veya daha ucuza aynı performansta kulaklık var mı ona bak.
peki son bir şey danışacağım müzik dinlerken dışarı ses veriyor mu acaba ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
peki son bir şey danışacağım müzik dinlerken dışarı ses veriyor mu acaba ?
Çok sessiz ortamda en yüksekte iken evet ama hafif bir uğultu otobüs metro falan ses duyulmuyor.

Top Bottom