Sataşırlar ki. dediğini aktarıyorum diyerek işin içinden sıyrılamazsın dediğini destekliyorsun da yazıyorsunEyvallah yiğit Türk evladı. Sana da hayırlı cumalar olsun.
Üstad İsmet Özel'in de dediği gibi
NAMAZ KILMAYAN TÜRK OLAMAZ"
(Ben kendisinin dediğini aktarıyorum Zaferli arkadaşlar bana sataşmasın rica ediyorum)
(Ayrıca bu biraz sert bir cümle namaz kılmayan Müslüman sanırsam günahkar oluyor
Yok aslında tam desteklerdim ama madem anayasa da laiklik var buna uygun olarak yüzde 55 destekliyorum.Sataşırlar ki. dediğini aktarıyorum diyerek işin içinden sıyrılamazsın dediğini destekliyorsun da yazıyorsun
Anlamadım la dediğini laiklik ne demekYok aslında tam desteklerdim ama madem anayasa da laiklik var buna uygun olarak yüzde 55 destekliyorum.
Bende Cuma namazı kıldım.Sadece merak ettiğim için açtım konuyu. Benim çevremde çok fazla Cuma Namazı kılan kimse yok. Bir ben varım. Siz de durumlar nasıl? Bu arada hayırlı cumalar herkese.
Kardeş Atatürk milliyetçiliği falan filan 6 ok yani anlarsın ya.Anlamadım la dediğini laiklik ne demek
İlgilenmiyorum bu tür konularla o yüzden sordum galiba sende bilmiyorsunKardeş Atatürk milliyetçiliği falan filan 6 ok yani anlarsın ya.
Günahkar mı oluyor Güldürmeyin lütfen. Namaz dinin direğidir. Kılmayan Müslüman olmaz.Eyvallah yiğit Türk evladı. Sana da hayırlı cumalar olsun.
Üstad İsmet Özel'in de dediği gibi
NAMAZ KILMAYAN TÜRK OLAMAZ"
(Ben kendisinin dediğini aktarıyorum Zaferli arkadaşlar bana sataşmasın rica ediyorum)
(Ayrıca bu biraz sert bir cümle namaz kılmayan Müslüman sanırsam günahkar oluyor)