Nike.Resimler aşağıda sizce hangisi daha güzel ve şık ayrıca çoğu kombine uyması lazım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
AYRICA BU TARZ CEKETLERDE BEDEN BÜYÜK MÜ ? KÜÇÜK MÜ ? ALINMALIResimler aşağıda sizce hangisi daha güzel ve şık ayrıca çoğu kombine uyması lazım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben bi tık büyük alırdımAYRICA BU TARZ CEKETLERDE BEDEN BÜYÜK MÜ ? KÜÇÜK MÜ ? ALINMALI
180cm - 60KG Kış için giyecem. Altına ince yada kalın kazak giyecem
Peki bu durumda kaç önerirsin knk ?Ben bi tık büyük alırdım
Resim 4teki nike daha iyi benceResimler aşağıda sizce hangisi daha güzel ve şık ayrıca çoğu kombine uyması lazım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
L uygun ya bence. Fazla kütleli değilsin M küçük kalabilir kışa. Denemeden bir şey söylemem saçma olur. Şimdi M al derim dar gelir L al derim çok büyük gelir. Yorumlara bak en iyisiPeki bu durumda kaç önerirsin knk ?
L uygunmudur. O kadar kütleli olduğum söylenemez ama kış için kullanacağım için ceketin altında ince şeyler olmayacak haliyle. Sweat giymem ama incede olmaz yani
Knk yorumlarda pek yazmıyor. Ayrıca satıcıda sorumluluk almamak için beden önerisi yapmıyor. Ama galiba bende L alacam en kötü geri göndeririz. Acelesi yok kışa daha vakit var.L uygun ya bence. Fazla kütleli değilsin M küçük kalabilir kışa. Denemeden bir şey söylemem saçma olur. Şimdi M al derim dar gelir L al derim çok büyük gelir. Yorumlara bak en iyisi
Knk benimde çok hoşuma gitti aslında o ama bizim sınıfta birinde aynısı vardı o yüzden almak pek içimden gelmiyorResim 4teki nike daha iyi bence
Aga bende birinde olan biseyi fazla almak istemiyom sonra özenti fln diyorlar deliriyomKnk yorumlarda pek yazmıyor. Ayrıca satıcıda sorumluluk almamak için beden önerisi yapmıyor. Ama galiba bende L alacam en kötü geri göndeririz. Acelesi yok kışa daha vakit var.
Şimdi sorun hangisini almakta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk benimde çok hoşuma gitti aslında o ama bizim sınıfta birinde aynısı vardı o yüzden almak pek içimden gelmiyor
O yüzden knk özgün olamıyorum alsdfashdfasdfasdfAga bende birinde olan biseyi fazla almak istemiyom sonra özenti fln diyorlar deliriyom
Bende düzgün karar veremiyorum ya hep kararsız kalıyom işteO yüzden knk özgün olamıyorum alsdfashdfasdfasdf
Bende kafadan eledim ama son çare alabilirim hala çok kararsızım . İmkan var ama alamıyorummmm Çok kötü bir durum
Knk spor yapmiyacam günlük kullanım için. Ama galiba LumberJack almaya karar verdim. Çünkü günlük kullanım içinde gayet şık. Sadece spor odaklı görünmüyor ayrıca parmağa geçirmeli kollar vs. güzel detaylar. Eğer beğenmesem geri gönderirim çok zor deil zatenNe yapacaksınizı icinde spor yaparsanız 2 daha iyi duruyor günlükse 3 yada 4
Ben karar verdim de umarım pişman olmamBende düzgün karar veremiyorum ya hep kararsız kalıyom işte