Neler Yeni

Yardım Anne - Babaya Nasıl Laptop Aldırılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Anıl Kazbek
2007 model laptop kullanıyorum hiçbir oyunu oynayamıyorum. Oynattığı oyunlarda da birkaç dakika içerisinde sıcaklıktan kapanıyor. Artık çok sıkıldım, bütün arkadaşlarımın harika bilgisayarları var. Öğrenci halimle borsadan kazandığım 3500 lirayı kendim veriyorum. Maddi durumumuzda bir problem yok ama almıyorlar aga. Niye almıyorsunuz diyorum paranın çoğunu ben veriyorum işe gitmediğim halde diyorum, bana ihtiyacın yok, şu anki bilgisayar neyine yetmiyor diyorlar. Artık sinirden kafayı yicem az taktik verin şu pc'yi almam lazıu anki laptop'unu boz ya da yavaşlatacak programlar yukleyip ailene göster. Kağnı arabası gibi laptop'u görünce alabilirler.

2007 model laptop kullanıyorum hiçbir oyunu oynayamıyorum. Oynattığı oyunlarda da birkaç dakika içerisinde sıcaklıktan kapanıyor. Artık çok sıkıldım, bütün arkadaşlarımın harika bilgisayarları var. Öğrenci halimle borsadan kazandığım 3500 lirayı kendim veriyorum. Maddi durumumuzda bir problem yok ama almıyorlar aga. Niye almıyorsunuz diyorum paranın çoğunu ben veriyorum işe gitmediğim halde diyorum, bana ihtiyacın yok, şu anki bilgisayar neyine yetmiyor diyorlar. Artık sinirden kafayı yicem az taktik verin şu pc'yi almam lazım o.O2 😅
Şu anki laptop'unu boz ya da yavaşlatacak programlar yukleyip ailene göster. Kağnı arabası gibi laptop'u görünce alabilirler bence.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
2007 model laptop kullanıyorum hiçbir oyunu oynayamıyorum. Oynattığı oyunlarda da birkaç dakika içerisinde sıcaklıktan kapanıyor. Artık çok sıkıldım, bütün arkadaşlarımın harika bilgisayarları var. Öğrenci halimle borsadan kazandığım 3500 lirayı kendim veriyorum. Maddi durumumuzda bir problem yok ama almıyorlar aga. Niye almıyorsunuz diyorum paranın çoğunu ben veriyorum işe gitmediğim halde diyorum, bana ihtiyacın yok, şu anki bilgisayar neyine yetmiyor diyorlar. Artık sinirden kafayı yicem az taktik verin şu pc'yi almam lazım o.O2 😅
Bende senin durumundaydım, tıpatıp aynısı. Sadece benim hiç param yoktu maddi durum gayet iyiydi. lgs'den sonra anadolu lisesini kazandım ve ondan sonra söyledim artık bilgisayar istiyorum diye. Üst model telefon ve bilgisayar aldılar

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya kendin bir şeyler yapacaksın ya da yaptıracaksın. O parayı koy önlerine gidin bana bilgisayar alın de diren. Ben sıkıldım milattan kalma aletle uğraşmaktan de . Ben dedim aldılar kaç sene de çalıştım.

Qheenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kaan Uğuzay
Bende senin durumundaydım, tıpatıp aynısı. Sadece benim hiç param yoktu maddi durum gayet iyiydi. lgs'den sonra anadolu lisesini kazandım ve ondan sonra söyledim artık bilgisayar istiyorum diye. Üst model telefon ve bilgisayar aldılar
hangi lisedesin

Flamesa

80+ Silver
Maddi sıkıntınız olmadığı halde böyle diyorlarsa sadece dersine odaklanman için böyle bir düşünceye kapılmış olabilirler.

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
ya netflix'ten falan dizi izliyom şimdi bilgisayarı bozup almazlarsa bruh olurum 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

üni'ye kadar ben sinir hastası olmuş olurum
aga alırlar mecur alırlar kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama eğer maddi anlamda zorluk yaşamıyorsanız direteceksin ama zroluk yaşıyorsanız pcnin termal macununu yenile ısınıpkapanma sorununu çözülür 200 300 liraya ssd alırsan pc hızlarınır 1 2 yıl daha götürür ve üniye geçince mecbur alırlar ya da kendin alırsın .

Dochas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Umut Can Dadaş
Knk vaat sun belki alırlar. Şunu yapicam fln de

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Cem Y
kanka boomerlara onu anlatman zor XD

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
abi diyorum her türlü yolu denedim almıyolar bütün arkadaşlarım oyun oynuyor ben discord'dan yayınlarını izliyom üzülüyorum. Herkesin bilgisayarı var diyince de kendini başkalarıyla karşılaştırma, biz de çok şey istiyoruz diyolar maddi durumumuz kötü olsa tamam dicem de bu durumda olup bi bilgisayar alamıyorlar diyecek sözüm yok
dostum tabi sizin aileyi bilemem ama sen üzülme diye durumları gizliyor olabilirler ben de 2 sene önce çok ısrar ediyordum durumumuz iyi gibi gözüküyordu ama aslında çok fazla borcumuz varmış ben üzülmeyim diye gizliyorlarmış sizin ailede de olabilir ama tabi sen daha iyi bilirsin allaha şükür durumumuz şuan daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka boomerlara onu anlatman zor XD
arkadaşın ailesine böyle hitaplarda bulunman hiç hoş değil ama neyse

Phenoma

80+ Silver
Kolay olmayacak asla ama bunu başarmanın bir yolu var (!)

Çok çalışman ve kasaptan rica edip biraz donmuş koyun dövmen gerekecek evlat (!)

Şaka bir yana, bilmiyorum. 😂 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,218
Üyeler
160,991
Son üye
eatyoualive67
Top Bottom