Yİİİİİ
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Anıl Kazbek
2007 model laptop kullanıyorum hiçbir oyunu oynayamıyorum. Oynattığı oyunlarda da birkaç dakika içerisinde sıcaklıktan kapanıyor. Artık çok sıkıldım, bütün arkadaşlarımın harika bilgisayarları var. Öğrenci halimle borsadan kazandığım 3500 lirayı kendim veriyorum. Maddi durumumuzda bir problem yok ama almıyorlar aga. Niye almıyorsunuz diyorum paranın çoğunu ben veriyorum işe gitmediğim halde diyorum, bana ihtiyacın yok, şu anki bilgisayar neyine yetmiyor diyorlar. Artık sinirden kafayı yicem az taktik verin şu pc'yi almam lazıu anki laptop'unu boz ya da yavaşlatacak programlar yukleyip ailene göster. Kağnı arabası gibi laptop'u görünce alabilirler.
Şu anki laptop'unu boz ya da yavaşlatacak programlar yukleyip ailene göster. Kağnı arabası gibi laptop'u görünce alabilirler bence.2007 model laptop kullanıyorum hiçbir oyunu oynayamıyorum. Oynattığı oyunlarda da birkaç dakika içerisinde sıcaklıktan kapanıyor. Artık çok sıkıldım, bütün arkadaşlarımın harika bilgisayarları var. Öğrenci halimle borsadan kazandığım 3500 lirayı kendim veriyorum. Maddi durumumuzda bir problem yok ama almıyorlar aga. Niye almıyorsunuz diyorum paranın çoğunu ben veriyorum işe gitmediğim halde diyorum, bana ihtiyacın yok, şu anki bilgisayar neyine yetmiyor diyorlar. Artık sinirden kafayı yicem az taktik verin şu pc'yi almam lazım