Anne pro 2 Kailh box white vs Razer huntsman mini purple switch

Hocam hotswap olmazsa sorun cikar mi birde akko mor oldugu icin rgb cok belli olmuyor inceleme videolarinda boyle bir durum var mi
Işık geçşiren keycapleri yok hotswap sana göre. Hangisini istiyorsan onu al geç

hocam siz olsanız hangisini alırdınız
Ben Akko tercih ederim bunun ise iki sebebi var.

Birincisi mor rengin hastasıyım, İkincisi keycapleri fazlasıyla kaliteli, üçüncüsü ise tek beğendiğim %60 klavye olması.

Birincisi mor rengin hastasıyım, İkincisi keycapleri fazlasıyla kaliteli, üçüncüsü ise tek beğendiğim %60 klavye olması.
Tamam hocam sagolun

Hocam son bikac sorum var
1) Dielim aldim akko 3061 nasil lube licam
2) lube lamak icin malzemeler neler
3) lube lamak kolay olur mu.

Hocam son bikac sorum var
1) Dielim aldim akko 3061 nasil lube licam
2) lube lamak icin malzemeler neler
3) lube lamak kolay olur mu.
Lubelamadan önce iyi öğrendiğinden emin ol. Yanlış yaparsan switch bozulabilir. Eğer aldığın switch linear değilse yapma. Bir anlamı olmaz aldığın switchin.

Ayrıca, klavye gördüğüm kadarıyla hotswapp değil. Bu da lehim yapman gerektirdiğini belirtiyor.

Lubelamadan önce iyi öğrendiğinden emin ol. Yanlış yaparsan switch bozulabilir. Eğer aldığın switch linear değilse yapma. Bir anlamı olmaz aldığın switchin.

Ayrıca, klavye gördüğüm kadarıyla hotswapp değil. Bu da lehim yapman gerektirdiğini belirtiyor.
Hocam siz hangisini alirdiniz kemovenin sundugu ozellikler daha fazla ama akkonun goruntusu gercekten cok hos

Tesekkurler

Arkadaslar aradaki fiyat farki da goz onune alindiginda hangi klavye daha mantikli olur.

Razer Purple Switch alma, alırsan Red al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,052
Üyeler
184,561
Son üye
krts_riza
Geri