Samsung s23 ultra veya s 24 ulra fiyatlarını bilmiyorumannem için 35 40k bandında bir telefon arıyorum kamerası iyi olsun performansı fazla iyi olmasada olur nede olsa annem oyun oynamayacak
annem için 35 40k bandında bir telefon arıyorum kamerası iyi olsun performansı fazla iyi olmasada olur nede olsa annem oyun oynamayacak
s8 2. elbro 6.8 inç ne annem kullanıcak
bro 6.8 inç ne annem kullanıcak
fe serisine bakabilirsinbro 6.8 inç ne annem kullanıcak
bro 6.8 inç ne annem kullanıcak
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Menüde bile ısınma yapabilen ekranı kırılsa kendisi kadar maliyeti olan ve 2.el piyasası olmayan bir cihaz.s8 2. el
35 40k bandında demistim kralMesaj otomatik birleştirildi:
fe serisine bakabilirsin
s24e bakıyorum broHocam galaxy s24 veya s23 fe bakabilirsiniz(256gb versiyonlar). Aynı zamanda i13 de sıfır olarak iyi bir seçenek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Menüde bile ısınma yapabilen ekranı kırılsa kendisi kadar maliyeti olan ve 2.el piyasası olmayan bir cihaz.
S24e ?35 40k bandında demistim kral
s24e bakıyorum bro
s23 feS24e ?
kankim 35 40 bandında demişsin anlıyorumda atığım telefona büyük diyorsun o fiyata kücük telefon cok yok iphone 13 olabilirsin bide35 40k bandında demistim kral
s24e bakıyorum bro
kirmayacan ekranini iteHocam galaxy s24 veya s23 fe bakabilirsiniz(256gb versiyonlar). Aynı zamanda i13 de sıfır olarak iyi bir seçenek
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Menüde bile ısınma yapabilen ekranı kırılsa kendisi kadar maliyeti olan ve 2.el piyasası olmayan bir cihaz.
Samsung S24+ alabilirsiniz. Ama bence okadar para vermeye gerek yok. S23 FE bile fazlasıyla yeterli olacaktır.annem için 35 40k bandında bir telefon arıyorum kamerası iyi olsun performansı fazla iyi olmasada olur nede olsa annem oyun oynamayacak
Ekranın garantisi olmaz hocam. Defalarca düşürürsüj kırılmaz. Anahtar ufacık denk gelir kırılır. Babamda bu şekilde ön cami kırıldı telefonun.kirmayacan ekranini ite