Neler Yeni

ANTİ - GHOSTING SORUNU

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Alperen akgül
Arkadaşlar sistem topladım 2 3 haftaya yeni klavyeme gececegim suanki 30 tllik standart bir klavye csde ctrl w tusunu birlikte kullandigimda 1 tusuna basiyorum algilamiyor diger 4 5 6 7 8 falan algiliyor ama 1 tusunu algilamiyor arastirma yaptim anti ghosting deniliyor galiba bunu nasıl düzeltirim programı veya başka bir şeyi var mı

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Arkadaşlar sistem topladım 2 3 haftaya yeni klavyeme gececegim suanki 30 tllik standart bir klavye csde ctrl w tusunu birlikte kullandigimda 1 tusuna basiyorum algilamiyor diger 4 5 6 7 8 falan algiliyor ama 1 tusunu algilamiyor arastirma yaptim anti ghosting deniliyor galiba bunu nasıl düzeltirim programı veya başka bir şeyi var mı
30 TL lik klavye de anti ghosting??

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
işte bilmiyorum anlamadigim için w+ctrl basarken 1 tuşuna basıyorum algılamıyor bu normal mi yoksa biryerlerden düzeltilebiliyor mu
Güzel kardeşim bilmediğin bariz ortada. Çünkü anti ghosting özelliği olan klavyelerde kaç tane tuşa basarsan bas algılar. Senin soruna gelecek olursak 1 tuşunun çalışmayıp diğer tuşların çalışıyorsa o tuşta veya klavye de bir sıkıntı vardır.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
işte bilmiyorum anlamadigim için w+ctrl basarken 1 tuşuna basıyorum algılamıyor bu normal mi yoksa biryerlerden düzeltilebiliyor mu
Dandik klavyeler genelde en fazla 2 tane tuş alıgılayabilir. Markası ve modeli ne?

JynOx

80+ Bronze
30 tl lik klavyede anti ghost yoktur, klavyede ya da tuşta sorun var.

Top Bottom