Neler Yeni

Öneri antivirüs önerileri

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
windows defender'ı işgal etmeden free ve bi o kadar da kaliteli bi antivirüs önerileri istiyorum bilgisayarım son 4 gündür çok sıkıntılı çalışmaya başladı ilk başta nedenini bilmediğim bir şekilde 48 adet virüs bulaştı onları halledip bilgisayara sıfırdan sürüm 2004 win 10 işletim sistemi kurdum sonra 1 gün rahat bi şekilde kullandım ama dün mavi ekran veriyodu ''bilgisayarınız bi sorunla karşılaştı hemen yeniden başlatılması gerekiyor'' diye onu da halletim denetim masasından yeniden başlatmayı kapadım ama şuan ise internet veya başka bişey kullanımında ekran karıncalanıyor. donanımsal bi sorun olduğunu sanmıyorum ama ne sorunu olduğunu da bilmiyorum yardım eden ve sorunumu çözen biri benden çok dua alır..

bilgisayar bileşenleri

i3 3220
hd 2500
8gb 1600mhz ddr3
gigabyte 1155 anakart
300 gb samsung hdd
500 watt markasını bilmediğim bi psu

oynadığım oyunlar

gta sa
half life 2
nfs most wanted
serious sam 2
the long dark
ets2
my summer car
mafia serisi
nfs carbon
-

uydu3

80+ Silver
Eğer defender bile 48 virüs bulduysa olay büyük söyleyim büyük ihtimal crackli oyun indirdin kaspersky ve malwarebytes indir

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer defender bile 48 virüs bulduysa olay büyük söyleyim büyük ihtimal crackli oyun indirdin kaspersky ve malwarebytes indir
defender bulamamıştı indirvipten indirdiğim fitgirl kurulumlu bi oyundan kaynaklandığını düşünüyorum ve de bilgisayarı güvenli yoldan başlatıp malwarebytes ile virüsleri temizledikten sonra bilgisayara internet aracılığıyla orijinal win 10 indirmiştim ama sorunlar halen daha baş göstremeye devam ediyor defenderdan taradığımda herhangi bi sorun gözükmüyor donanım olarak da hiç bi sorun yok ama ben sorunu bulamadım herkesin bilgisayarını yapıp da kendi bilgisayarımı yapamamak biraz üzücü :D

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Malwarebytes ve Comodo Antivirüs indir. Malwarebytes'i sadece taramak için kullan. Comodo hep açık kalsın. Comodo çok az kaynak tüketen, sağlam bir antivirüstür. Malwarebytes canlı korumayı vs. kapat. Sadece PC'yi taramak için kullan ve kapat.

uydu3

80+ Silver
defender bulamamıştı indirvipten indirdiğim fitgirl kurulumlu bi oyundan kaynaklandığını düşünüyorum ve de bilgisayarı güvenli yoldan başlatıp malwarebytes ile virüsleri temizledikten sonra bilgisayara internet aracılığıyla orijinal win 10 indirmiştim ama sorunlar halen daha baş göstremeye devam ediyor defenderdan taradığımda herhangi bi sorun gözükmüyor donanım olarak da hiç bi sorun yok ama ben sorunu bulamadım herkesin bilgisayarını yapıp da kendi bilgisayarımı yapamamak biraz üzücü :D
Hocam kaspersky indir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde comodo evet önercektim unutmuşum arkadaş yazınca aklıma geldi comodo da kullan

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorunun virüsten olduğunu da bilmiyorum açıkçası indirdiğim siteler güvenilir siteler ama durup dururken sıkıntı çıkarıyor şuan bu bilgisayardan buraya ulaşmış bulunmaktayım

Top Bottom