- Bütçe
- 1000
Birkaç nedeni olabilir. Ekran kartında, ekran kartıyla monitör arasındaki kabloda problem olabilir. Veyahut PSU’nun dalgalı elektrik göndermesinden kaynaklanabilir. Ama ben olsam direkt garantiye yollarım. Genellikle paneldeki problemden kaynaklanır böyle bir durum.AOC 24" C24G1 144Hz 1ms monitör modelinde bilgisayar açılışında siyah çizgiler geliyor, 10 dakika kadar sonra ise yok oluyorlar. sorun kablolardan kaynaklanmıyor. olay daha önceleri daha az sayıda yaşanıyordu ve daha kısa sürüyordu gittikçe kötüleşti artık bir sorun olduğunu düşünmeye başladım
olay bu videoda var
Sistemi Itopyadan aldım. Bu sorun ilk başladığında vatana götürdüm, ilk başta hatayı vermedi. Başka bir kabloyla sonra tekrardan siyah çizgiler geldi, windows reset atınca çizgiler gelmeyi bıraktı. GPU driver update atınca tekrar geldiler.Birkaç nedeni olabilir. Ekran kartında, ekran kartıyla monitör arasındaki kabloda problem olabilir. Veyahut PSU’nun dalgalı elektrik göndermesinden kaynaklanabilir. Ama ben olsam direkt garantiye yollarım. Genellikle paneldeki problemden kaynaklanır böyle bir durum.
Özellikle belirt teknik servis birimine yaşadığın sıkıntıyı.Sistemi Itopyadan aldım. Bu sorun ilk başladığında vatana götürdüm, ilk başta hatayı vermedi. Başka bir kabloyla sonra tekrardan siyah çizgiler geldi, windows reset atınca çizgiler gelmeyi bıraktı. GPU driver update atınca tekrar geldiler.
Garantiye yollarken sorunu bulamamalarından korkuyorum bazen olmuyor.
Bir de kasayı da beraberinde yollamalı mıyım?