Neler Yeni

Aoc 24g2spu monitörün görüntü kalitesi kötü görünüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
itopyadan 2 hafta önce indirimde aldım ama monitör 1080p de ekran kartı sürücüsü guncel ama youtube da falan video izlerken videolar 1080p de bulanık görünüyor belki herkeste böyledir ilk defa monitör kullandığım için bana öyle geliyordur belki bu sıkıntıyı yaşayan varmı oyunlarda sorun yok

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Youtube izlediğin tarayıcı ayarlarında 'donanım hızlandırmayı kullan' gibi bir ayar var. Bunu kapattığın zaman bahsettiğin sorun ile karşılaşabiliyorsun. Ayarın açık olması gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Youtube izlediğin tarayıcı ayarlarında 'donanım hızlandırmayı kullan' gibi bir ayar var. Bunu kapattığın zaman bahsettiğin sorun ile karşılaşabiliyorsun. Ayarın açık olması gerekiyor
baktım ama ayar açık kapatınca videolar kasıyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hz yükselttinmi
evet şuan 165hz display port kutudan çıkan kablo farklı bir kablo alsam görüntü değişrimi acaba

KATİPv2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan E
Bugün aynı monitörü sipariş verdim. Takip amaçlı bakacağım buraya.

KATİPv2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan E
Hayırlı Olsun. Güle güle kullan
Teşekkür ederim, çözüm buldunuz mu? Piyasada stoğu biten bir monitör. İade edip etmeme konusunda tereddüt hasıl oldu sizin yorumunuzdan sonra. Kutusunu dahi açmadım henüz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim, çözüm buldunuz mu? Piyasada stoğu biten bir monitör. İade edip etmeme konusunda tereddüt hasıl oldu sizin yorumunuzdan sonra. Kutusunu dahi açmadım henüz.
şöyle bir durum var oyunlarda sıkıntı yok görüntü iyi fakat masaüstü ve youtube da öyle ben ilk defa monitör kullanıyorum belkide bu fiyat bandındaki monitörlerin hepsi böyledir sürekli monitör değiştiren veya gören birisi olsam daha sağlıklı daha net yorum yapardım bilemiyorum artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde kutuyu yavaşça açın sadece güç kablosunu takıp elinizde haricen hdmi varsa bağlayıp deneyin iade edersenz bu şekilde sıkıntı çıkmaz ben edecektim yazgeçtim cünkü bu fiyatta hep aynı monitöler vardır bir çok forum sitelerinde en çok önerilenler arasında asus dell ve aoc var yani

Son düzenleme:

CptSpork

80+ Bronze
itopyadan 2 hafta önce indirimde aldım ama monitör 1080p de ekran kartı sürücüsü guncel ama youtube da falan video izlerken videolar 1080p de bulanık görünüyor belki herkeste böyledir ilk defa monitör kullandığım için bana öyle geliyordur belki bu sıkıntıyı yaşayan varmı oyunlarda sorun yok
aynı monitör bendede var, resim paylaşabilir misin? karşılaştıralım

KATİPv2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan E
resim_2023-06-14_194831390.png

kalite biraz şey oldu da forumda mesela resme baktığımda buna benzer bir görüntü mevcut, neden böyle? Oyunda gayet güzel oysa ki

CptSpork

80+ Bronze
SS olarak değil de, telefon kamerasıyla çekerseniz daha iyi olur.

KATİPv2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan E
Galiba çözüm buldum, internet tarayıcısı olarak Operayı kullanıyordum, ayarlar kısmından aşağıda resmini bıraktığım gibi parlaklıkları devre dışı bırak düzeliyor.
resim_2023-06-14_195347127.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,126
Üyeler
165,638
Son üye
omerrr_
Top Bottom