DisplayPeki bu monitörde display mi yoksa hdmı mi kullanmaliyim FPS oyunları valorant fln oynayacağım
1,5 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım beklentilerimi karşıladı estetik ve performans olarak hakkını veriyor hayırlı olsun sizedeİtopya dan aoc 24g2u 144 hz 1ms ips monitör aldım kullanan var mı nasıldır acaba kargoda suanda
144 hz görüntü almak için dp takmalısınız ürünün kutusundan çıkıyor zatenPeki bu monitörde display mi yoksa hdmı mi kullanmaliyim FPS oyunları valorant fln oynayacağım
Bende itopyadan bayram indiriminde aldım güzel monitör ama 1 tane ölü piksel çıktı inşallah sende çıkmaz.İtopya dan aoc 24g2u 144 hz 1ms ips monitör aldım kullanan var mı nasıldır acaba kargoda suanda
Yt de video izlerken kötü oluyormuş biri bana bu markayı söyledi ( tuf vg249q) onu almamış olsan hangisini seçerdin?Bende itopyadan bayram indiriminde aldım güzel monitör ama 1 tane ölü piksel çıktı inşallah sende çıkmaz.
merhaba size bir soru sormak istiyorum bilgi sahibi iseniz cevaplarsanız çok sevinirim.1,5 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım beklentilerimi karşıladı estetik ve performans olarak hakkını veriyor hayırlı olsun sizede
Mesaj otomatik birleştirildi:
144 hz görüntü almak için dp takmalısınız ürünün kutusundan çıkıyor zaten
DP Kablosu biraz daha iyi ama HDMI ile de 144hz alınabiliyor1,5 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım beklentilerimi karşıladı estetik ve performans olarak hakkını veriyor hayırlı olsun sizede
Mesaj otomatik birleştirildi:
144 hz görüntü almak için dp takmalısınız ürünün kutusundan çıkıyor zaten
1660 Super tabii ki de ama o piksel sayma çözünürlüğe göre değişir. en az 2k alman lazımmerhaba size bir soru sormak istiyorum bilgi sahibi iseniz cevaplarsanız çok sevinirim.
31.5" inch üstü bir onitör kullanmak istiyorum bunun için hangi ekran kartını seçmeliyim
2 tane ekran kartı seçtim
EKRAN KARTI : 1489 TL Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı
EKRAN KARTI : 1869TL MSI GeForce GTX 1660 SUPER AERO ITX OC GTX1660S 6GB GDDR6 192B (1XDVI 1XHDMI 1XDP) Ekran Kartı 45839
bunlar uyarmı 31.5" inch monitör için birisi bana pikselleri sayarsın demişti olmaz diyordu kafam çok karıştı