AOC 27" Q27G4ZR 260Hz IPS 2K Monitör 10599 TL Seçili kartlara Peşin 9 Taksit Fırsatı

Hocam ikisini yan yana incelemden pek sonuca varamazsın. AOC çok incelemesi yok ondan dolayı. İki monitörü de alabilirsiniz pişman olmazsınız ama hangisinin daha iyi olduğu yan yana belli olur.
1764452650657.webp
1764452670779.webp

bende var kaliteli ürün kesinlikle tavsiye ederim

Onlar gönderiyor zaten sadece :D
Satıcı önemli olan
hayır bazen firmada gönderici olabiliyor, satıcıda önemli fakat gönderici amazon olduğu zaman iade değişim işleri daha çabuk işliyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun, umarım sağ sağlim eline ulaşır, bu süreçte Amazon yardımcı olacağını sanmam, Amazon şuan aradaki aracı firma, yani üründe sıkıntı yaşadığınız da Amazon al kardeşim bu senin paran demez.
amazon altında satılan her ürün amazonunda sorumluluğu altında, yardımcı olacaklarını sanmam ne demek :D

Hocam ikisini yan yana incelemden pek sonuca varamazsın. AOC çok incelemesi yok ondan dolayı. İki monitörü de alabilirsiniz pişman olmazsınız ama hangisinin daha iyi olduğu yan yana belli olur.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

İncelemesi var ya nasıl yok... Gayet iyi monitör AOC alanlara hayırlı olsun. Philips Evnia 27M2N3501PA/00 beklediğimden almıyorum beyaz olsun diye. Yoksa direk alırdım ben... Geçen gün bakmıştım çünkü renk gamutu bir tık iyi.
Ekran görüntüsü 2025-11-30 043732.webp

Son düzenleme:
G65B,Asus ve bu monitörü sıralasanız nasıl sıralardınız hocam?
Tercih meselesi , Asus almıyorum ben hocam aşırı derecede reddit takip ettiğim için Asus'un hatası kendisine , Satıcı alerjisi yoksa AOC , garantici olsun diyorsan G65B.. Benim tercihim ise AOC. İnceleyen güzel incelemiş zaten takibimde olan bir monitördü . 170 € fiyat bandında ortalama 8.5k yurtdışı fiyatı bizde ise 10k gayet şu dönemde ideal fiyat ve taksit avantajı...

hayır bazen firmada gönderici olabiliyor, satıcıda önemli fakat gönderici amazon olduğu zaman iade değişim işleri daha çabuk işliyo

amazon altında satılan her ürün amazonunda sorumluluğu altında, yardımcı olacaklarını sanmam ne demek :D
Tamam.

2 kere ölü pixel çıktı servise gönderdim 1 haftad8r hazır bekletiyorlar kargoya vermiyorlar

ilk bu attığın asusu aldım zaten, ölü pixel çıkınca iade edip aoc almaya karar verdim. karşılaştırma yaparsak aoc daha kaliteli geldi gözüme. renklerin doygunluğu daha iyi.
hocam asusun renk derinliği sayısı kontrast oranı vs daha yüksek aoc nasıl görüntü olarak iyi geldi size ?

İncelemesi var ya nasıl yok... Gayet iyi monitör AOC alanlara hayırlı olsun. Philips Evnia 27M2N3501PA/00 beklediğimden almıyorum beyaz olsun diye. Yoksa direk alırdım ben... Geçen gün bakmıştım çünkü renk gamutu bir tık iyi.Alıntıyı görüntüle
hocam konudan alakasız bir şey sormak istiyorum . epeydeki yazan renk değerleri ile burdakiler farklı görünüyor bu normal mi ? benmi farklı bir özelliğe bakıyorum ?
1764489255875.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,463
Üyeler
185,889
Son üye
HA1990
Geri