aegon targeryen
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
165 hz aoc monitör aldım ve sadece 60 gösteriyor mavi girişli kabloyla power kablosunu taktım
hangileri olduğunu yazabilrimisin yoksa benimmi bulmam gerekiyor ?ekran kartı sürücüsü yüklemelisiniz.
ekran kartınızın modeli nedir?hangileri olduğunu yazabilrimisin yoksa benimmi bulmam gerekiyor ?
mavi girişli kablo derken, bununla mı bağladınız165 hz aoc monitör aldım ve sadece 60 gösteriyor mavi girişli kabloyla power kablosunu taktım
evet dedğinizi yapıp normal kabloyu takınca hz göründü ama sadece 144 e kadar teşekür ederim normalde 165mavi girişli kablo derken, bununla mı bağladınız
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu vga oluyor bununla bağladıysan tabi alamazsın 165hz
hdmı veya dp kablosu kullanman gerek hatta direk dp kablosu kullan
o kabloyu takmamıştım eski olan monitörün mavisini takmıştım çıkarınca düzeldi ama şuanda 144 hz var sadece 165 normaldeHdmi kablosunu mu kullanıyorsun?
O da etkiler.
hdmı takmışsındır veya ekran kartın 144 destekliyordurevet dedğinizi yapıp normal kabloyu takınca hz göründü ama sadece 144 e kadar teşekür ederim normalde 165
o kabloyu takmamıştım eski olan monitörün mavisini takmıştım çıkarınca düzeldi ama şuanda 144 hz var sadece 165 normalde
evet ekran kartı desteklemiyormuş 165 baktım teşekürler yardım içinhdmı takmışsındır veya ekran kartın 144 destekliyordur
rica ederim, rapor et seçeneğinden en iyi cevap olarak seçebilirsinizevet ekran kartı desteklemiyormuş 165 baktım teşekürler yardım için
displayport ile bağlamanız gerekiyor 165 hz için. Ekran kartınızın modeli nedir?evet ekran kartı desteklemiyormuş 165 baktım teşekürler yardım için
Ulen yazsana ekran kartı modelini, laptop mu kullanıyorsun yoksa masaüstü mü sır gibi saklayacağınaevet ekran kartı desteklemiyormuş 165 baktım teşekürler yardım için