AOC Q27G4ZR vs ASUS TUF VG27AQML5A

ben kullanıyorum 260 hz de herhangi bir sorun yaşamadım. bu incelemeler nerede hocam link atarmısın? seni yalancı cıkarmaya calısmıyorum yanlıs anlamada bu monitör daha yeni incelemesi bile yok.
hocam malzeme kalitesi baya kötü diyorlar nasıl sence zaten monitör tutucu ile kullanıcam

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
hocam malzeme kalitesi baya kötü diyorlar nasıl sence zaten monitör tutucu ile kullanıcam
ben philips ve asus alıp iade ettim hepsinin malzeme kalitesi yerlerdeydi, aoc da aynı şekil cok kaliteli ve gösterişli malzeme kalitesi bekleme zaten.

va paneli kotulemek gibi olmasin ama ben de va panel tercih etmem. va panel bir tv almistim. saga sola kafami kaydirdigimda bile görüntü degisiyordu..

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
g65 çok güzel monitör de hocam curved işte o sıkıntı bi
Bende ön yargılı yaklaşmıştım ama alıştım sonra henüz oyun testi yapamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben kullanıyorum 260 hz de herhangi bir sorun yaşamadım. bu incelemeler nerede hocam link atarmısın? seni yalancı cıkarmaya calısmıyorum yanlıs anlamada bu monitör daha yeni incelemesi bile yok. ayrıca va panel bir monitöre asla 12k vermem istediği kadar iyi olsun.
Hocam yabancı kaynaklardan bulabilirsin araştırdığım zaman bir çok kaynağı inceledim.
Başta ben de Va panele ön yargılıydım monitörü kullanmayan başladıktan sonra bir olumsuzlukla karşılaşmadım. 12k mevzusunda göreceli bir şey tercih meselesi sadece monitör olduğu için değil içinde tizen işletim sistemi olduğu için tercih edilen bir monitör.
Panel meselesinde biraz eskide kaldı be teknoloji gelişti hocam oled fanboy olunur da diğerleri arasında artık uçurum farkı yok :)

Son düzenleme:
@umix hocam bende bu aoc Q27G4ZR monitörü almayı düşünüyorum acaba ölü pixel çıktı mı birde nerden aldınız acaba

@umix hocam bende bu aoc Q27G4ZR monitörü almayı düşünüyorum acaba ölü pixel çıktı mı birde nerden aldınız acaba
ölü piksel birazda şans işi hocam bi üründe çıktı diye bütün ürünlerde çıkacak yada bana kesin çıkmaz diye bir şey yok tamamen şans

cs2 için dell alienware aw2525hm modeli alınır mı? 21.5 inç 75hz 1ms aoc tn panelden geçicem sistemim rx 7700xt 12gb ryzen 5 7500f 16gb 6000mhz ram bu fiyat bandında aw2525hm'den daha f/p bi model var mıdır?

Geri