Başlıkta da belirttiğim gibi Apex te oyun başlamadan atlarken fps m 20 lerde atlayınca map dışına doğru 80 map e bakınca önümde duvar olmasına rağmen 40 lara düşüyor. Bu sorun 2 gündür var yani 2 gün önce rahatça oynayabiliyordum fpsler ortalama 80-90lar da oluyordu. Ayrıca 2 gün önce de ekran kartımın fanı hızlı dönünce çarpma gibi sesler geliyordu bu sorunu fanı sök çıkar yaparak çözdüm. Acaba ekran kartındaki fan sorunundan dolayı mı oluyor bilemiyorum.
Sistem
İntel i5 4460 3.2 ghz
8gb ddr3 ram
Rx 580 4gb
h81m-c anakart
1db HDD
fsp 600w psu
(Yeni pc alacaktım fakat bazı sıkıntılardan dolayı ekran kartı alabildim o pc ye o ekran kartımı takılır diye soracaklar için söyleyin dedim)
(Ayrıca Ekran kartını o.c yapınca birkaç saat sonra siyah ekran veriyor. 2 sene önce 900tl ye outlet diye almıştım. En kısa zamanda 16 gb ram almaya çalışacağım şuan ki ramim öldü öleceğinden de bu sorun olmuş olabilir bilmiyorum)
Sistem
İntel i5 4460 3.2 ghz
8gb ddr3 ram
Rx 580 4gb
h81m-c anakart
1db HDD
fsp 600w psu
(Yeni pc alacaktım fakat bazı sıkıntılardan dolayı ekran kartı alabildim o pc ye o ekran kartımı takılır diye soracaklar için söyleyin dedim)
(Ayrıca Ekran kartını o.c yapınca birkaç saat sonra siyah ekran veriyor. 2 sene önce 900tl ye outlet diye almıştım. En kısa zamanda 16 gb ram almaya çalışacağım şuan ki ramim öldü öleceğinden de bu sorun olmuş olabilir bilmiyorum)