Kaan Lothbrok
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 773
100 Level üstü Apex Legends oyun arkadaşı arıyorum.
Kaan Quartararo#7491
Kaan Quartararo#7491
Oyunu uzun zamandır oynamıyordum. Bu sezon neredeyse hiç ranked kasmadım. İstersen Trios girebiliriz. Ben Rank atlayınca rank da kasarız. Şuan İranlı bir arkadaşımla oynuyorum istersen Discord üzerinden beni ekle oynayalım.Ranked girebilirmisin?
Genelde dia civarındayım
Oyuna gerçekten bağlıyım
Selamlar, Yaş 26. Şu an 371 levelim. Oyuna ara vermeden önce rankım diamond idi. Tekrardan başladım. Rank silinmiş haliyle ama kasarız gene ekleyin. Impreshant#7338Ranked girebilirmisin?
Genelde dia civarındayım
Oyuna gerçekten bağlıyım
Oyunu uzun zamandır oynamıyordum. Bu sezon neredeyse hiç ranked kasmadım. İstersen Trios girebiliriz. Ben Rank atlayınca rank da kasarız. Şuan İranlı bir arkadaşımla oynuyorum istersen Discord üzerinden beni ekle oynayalım.
Güzel ekleyeceğim benimse pc hesabım banlanmadan önce o civardaydıSelamlar, Yaş 26. Şu an 371 levelim. Oyuna ara vermeden önce rankım diamond idi. Tekrardan başladım. Rank silinmiş haliyle ama kasarız gene ekleyin. Impreshant#7338
niye banlandı hile mi açtınız ?Güzel ekleyeceğim benimse pc hesabım banlanmadan önce o civardaydı
Ekledim kabul edin.100 Level üstü Apex Legends oyun arkadaşı arıyorum.
Kaan Quartararo#7491
Canını yediğim ea yüzünden hile açmaktan yedim ama zaten oyunda iyiyim açmadım destekten almaya çalıştım ama olmadı müşteri hizmetleride çöptü 0 dan tekrar başladım 90 lvlim şuanniye banlandı hile mi açtınız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekledim kabul edin.
ekle gireriz online m şuanCanını yediğim ea yüzünden hile açmaktan yedim ama zaten oyunda iyiyim açmadım destekten almaya çalıştım ama olmadı müşteri hizmetleride çöptü 0 dan tekrar başladım 90 lvlim şuan
Kabul ettim.niye banlandı hile mi açtınız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekledim kabul edin.
Discord isminiz nedir?Beni ekleyebilirsiniz isterseniz
Aşırı iyi değilim ama aşırı kötüde değilim elimden geldiğince takım oyunu oynarım uyum sağlarım![]()
Discord isminiz nedir?
İndirin yarın girelim hocam.Gordiac#2007 eğer oynayacaksak indireyim hemen
Girecekseniz şimdi girelim.ekle gireriz online m şuan