Adaptörün ne? Hangi iPad modeli yani yeni nesil mi?Apple girişli ipad tablet için şarj kablosuna ihtiyacım var. Belirli bir bütçe yok orjinal falan olunca 2000 3000 olmuyorsa orjinal bir model alayım. Yoksa telefoncudan 300 e çözeyim mi işi.
Adaptör olarakta bir şey alırsam benim için iyi olur 2 3 sene oldu alalı onuda telefoncudan rastgele almıştım.Adaptörün ne? Hangi iPad modeli yani yeni nesil mi?
Biraz önemli. Yeni nesil tabletlerle eski nesilin adaptörü farklı. Yeni nesil adaptör eski nesili 1 günde anca şarj ediyor saçma bir uyumsuzluk varAdaptör olarakta bir şey alırsam benim için iyi olur 2 3 sene oldu alalı onuda telefoncudan rastgele almıştım.![]()
Girişi görsel olarak atayım adını bilmiyorum. Nesil olarak bilmiyorum eğer önemliyse bakabilirim.
İpad model adı 8. nesil diyor.Biraz önemli. Yeni nesil tabletlerle eski nesilin adaptörü farklı. Yeni nesil adaptör eski nesili 1 günde anca şarj ediyor saçma bir uyumsuzluk var![]()
İpad model adı 8. nesil diyor.
Arkadaşın attığına yorumunuz nedir ? Ugreen çokça duyduğunuz bir markadır herhalde ikiside 20W diyor. Daha uyguna almak varken niye daha fazla vereyim diye düşündüm. Amazondan NAYS ile alınca cashback olucak ordanda daha uyguna gelicek.Apple MM0A3ZM/A 1 m USB-C to Lightning Data ve Şarj Kablosu
Apple MM0A3ZM/A 1 m USB-C to Lightning Data ve Şarj Kablosu en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Orijinal alacaksan böyle alabilirsin. 1080TL tutuyor sanırım.Apple USB C 20W Şarj Adaptörü MHJE3TU/A
Apple USB C 20W Şarj Adaptörü MHJE3TU/A en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Kabloyu istediğinden al ama adaptörü orijinal al bence. Cashback almak istiyorsan buradan alabilirsin.Arkadaşın attığına yorumunuz nedir ? Ugreen çokça duyduğunuz bir markadır herhalde ikiside 20W diyor. Daha uyguna almak varken niye daha fazla vereyim diye düşündüm. Amazondan NAYS ile alınca cashback olucak ordanda daha uyguna gelicek.
Ugreen ile birlikte sorun yaşayacağımı sanmıyorum 200tl daha uyguna almayı planlıyorum ama şiddetle tavsiye ediyorsanız ona göre alayım. Kabloyuda orjinal almazsam sıkıntı çıkmayacaksa (şuanda temazsızlık yapıyor ve şarj etmiyor tableti) ona göre tercih edeyim.Kabloyu istediğinden al ama adaptörü orijinal al bence. Cashback almak istiyorsan buradan alabilirsin.
![]()
Apple Mhje3tu/a Usb-c 20 W Şarj Adaptörü - A101
Apple Mhje3tu/a Usb-c 20 W Şarj Adaptörü ürününü A101 güvencesiyle en uygun fiyata satın almak için hemen tıklayın!www.a101.com.tr
Çok güvenme a101 e zamanında bim orijinal diye çakma apple kulaklık sattı.Kabloyu istediğinden al ama adaptörü orijinal al bence. Cashback almak istiyorsan buradan alabilirsin.
![]()
Apple Mhje3tu/a Usb-c 20 W Şarj Adaptörü - A101
Apple Mhje3tu/a Usb-c 20 W Şarj Adaptörü ürününü A101 güvencesiyle en uygun fiyata satın almak için hemen tıklayın!www.a101.com.tr
Attığım ürünler çakma değil. Kabloda MFI(made for iphone) lisansı var. Bundan dolayı rahatlıkla kullanabilirsin.Ugreen ile birlikte sorun yaşayacağımı sanmıyorum 200tl daha uyguna almayı planlıyorum ama şiddetle tavsiye ediyorsanız ona göre alayım. Kabloyuda orjinal almazsam sıkıntı çıkmayacaksa (şuanda temazsızlık yapıyor ve şarj etmiyor tableti) ona göre tercih edeyim.
MFI çok ürün kullandım orijinali kadar gitmiyorlar genelde. A101 in çakma ürün satacağını da sanmıyorum. O mevzuda bim de sahte satmamıştı zaten, ürünler ithaldi sadece yani Apple TR yoktu arkasında.Çok güvenme a101 e zamanında bim orijinal diye çakma apple kulaklık sattı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Attığım ürünler çakma değil. Kabloda MFI(made for iphone) lisansı var. Bundan dolayı rahatlıkla kullanabilirsin.
Bazı telekom firmaları bile çakmasını satıyor :d a101 dediğin yere hayatta güvenmem. Ürünlerin arkasında Apple Tr yoksa zaten apple ithal etmemiştir bundan dolayı da sahte olma şansı gayet yüksektir.MFI çok ürün kullandım orijinali kadar gitmiyorlar genelde. A101 in çakma ürün satacağını da sanmıyorum. O mevzuda bim de sahte satmamıştı zaten, ürünler ithaldi sadece yani Apple TR yoktu arkasında.