❌İndirim Bitti! Apple iPhone 16e 128GB Siyah 38.219,02 TL

1762421252372.webp

MRDİA MARKT KENDİ SİTESİNDE 38.999 AYNI FİYAT MEDİA MARKT TAN ELDEN DE ALABİLRİSİNİZ GİBİME GELİYOR BU FİYATA

Hepsiden hayatta yuksek fiyatli geri iadede sorun cikacak urun almam. En azindan amazonda kutusunu acsan bile geri aliyorlar.

hangi renk aldiniz? kilif siyahta cizilme ve soyulmaya neden oluyor diyorlar
Beyaz aldım sırf cizilmeleri görmemek icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o kampanya visa kartlara özeldi hepsiburadada mastercard olanlar alamadı ama arkadaş troy ile aldıgını söylüyor garip

Alıntıyı görüntüle
Evet pardon visa ile almışım iş bankasi

Hepsiden hayatta yuksek fiyatli geri iadede sorun cikacak urun almam. En azindan amazonda kutusunu acsan bile geri aliyorlar.
Ben s25 aldım iki hafta kullanıp iade ettim hepsiburada da sorun çıkartmıyor yanındaki ekipmanlar vs sağlamsa ama ben aldığım ilk gün kırılmaz cam ve kılıf takarım iade ettiğim ürünlerde tertemiz olur.

ben hepsiburada dan ürün alırım çünkü hiçbir yer adam yerine koymaz iken hepsiburada benim elimdeki telefona ekisinin ver yenisini al olarak 7k verdi ve telefon bana 32 bine geldi

ben hepsiburada dan ürün alırım çünkü hiçbir yer adam yerine koymaz iken hepsiburada benim elimdeki telefona ekisinin ver yenisini al olarak 7k verdi ve telefon bana 32 bine geldi
Öyle takaslayacaksanız tercih edilir ama takassız alınmaz. Telefon geldi, beğenmedin, ne olacak? Almıyor geri.

Beyaz aldım sırf cizilmeleri görmemek icin

Evet pardon visa ile almışım iş bankasi

Ben s25 aldım iki hafta kullanıp iade ettim hepsiburada da sorun çıkartmıyor yanındaki ekipmanlar vs sağlamsa ama ben aldığım ilk gün kırılmaz cam ve kılıf takarım iade ettiğim ürünlerde tertemiz olur.
Hepsiburada'nın iade şartlarında telefon, kulaklık, anakart vs gibi ürünlerin kutusu açıldığında geri iadesinin mümkün olmadığı yazıyor. Sizin biraz şansınız yaver gitmiş. Ben 14 günlük iade süremde iade etmek istedim, bana servise yollayacağız dediler. Bir sorun yoksa iade almıyoruz dediler.

iphone xs max var alınır mı takaslı sizce ne dersiniz

Öyle takaslayacaksanız tercih edilir ama takassız alınmaz. Telefon geldi, beğenmedin, ne olacak? Almıyor geri.

Hepsiburada'nın iade şartlarında telefon, kulaklık, anakart vs gibi ürünlerin kutusu açıldığında geri iadesinin mümkün olmadığı yazıyor. Sizin biraz şansınız yaver gitmiş. Ben 14 günlük iade süremde iade etmek istedim, bana servise yollayacağız dediler. Bir sorun yoksa iade almıyoruz dediler.
Kanka 14 gün iade hakkınız var sorgusuz sualsiz öyle bir şey yok almiyorum dediklerine bakma.

o kafadan 4bin tl olayi iyiymis cunku bu tele normalde kimse bin tl bile vermez :D
benim telefona 3k sayıyor otomatik ek destek 4k veriyor toplam 7k sahibindene baktım telin fiyatına 6500-7000 kimseye agız eymeden direk verdim geçtim ilana koysam bekleyecektim satılsın diye

benim telefona 3k sayıyor otomatik ek destek 4k veriyor toplam 7k sahibindene baktım telin fiyatına 6500-7000 kimseye agız eymeden direk verdim geçtim ilana koysam bekleyecektim satılsın diye
mantikli olani yapmissin ama bilemedim sanki 39'dan daha asagiya duser gibi de geliyor

@asko56 modeli girdikten sonra 2.asamada teklif asamasinda hicbir sey yuklenmiyor. siz de ayni sorunu yasamis miydiniz?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,129
Üyeler
184,583
Son üye
Zeaniix
Geri