Neler Yeni

❌İndirim Bitti! APPLE Mac Pro M2 16GB 512GB 44.999TL

GirayHan

80+ Platinum
:poop: alırsın buraya yazmakla her şey alınsaydı istanbul senin olurdu o kadar zenginsen neden 13-15 model motora biniyorsun buyur al BMW nin motorundan al attım ilanını neden 250 bin liralık motora biniyorsun o zaman forumda herkes zengin ama işin gerçekleri farklı vizyonsuz konusundan kendince haklı olabilirsin para harcama konusunda ama bende kendimce haklıyım ben neler çektim parayı buluncaya kadar bir ben biliyorum bir Allah biliyor neler çektiğimi sen kalkıp neler çektiğimi bilmeden vizyonsuz da diyemezsin iyi forumlar kolay gelsin
ihtiyaç ile lux sınıfını karıştıracak kadar cahilsin işte :D benim 1 milyonluk motora binebilecek paramın olup olmadığını nerden biliyorsun + senin 5 milyonluk arabanın olduğunu biz nerden bilelim ? burda sidik yarıştırmıyoruz. bak canım kardeşim ben burda mal varlığımı bana kalan mirası yada kazancımı ortaya dökecek kadar cahil ve görgüsüz değilim. ama sen 5 milyonluk arabaya binebildiğin için kendini zengin görüyorsun ve hiç konusu açılmamasına karşın durduk yere maddi durumundan bahsediyorsun. yaşın 15 16 falan sanırım 5milyonluk arabayı da arabadan falan sayıyorsun benim öğle yemeğine verdiğim para yeri geliyor 500 lirayı geçiyor senin havan kime hayırdır ? mt 07'ye neden bindiğimi anlatayım. bana yetiyor bir üst modele geçmeyi düşünmüyorum 18 yıldır motosiklet kullanıyorum ve her yıl keyfe keder motosiklet değiştiriyorum nasıl keyif değil mi ama ? her yıl bir motosiklet...
şu an kullandığım motorumu param olmadığından değil ihtiyaç olarak görmediğimden kaynaklı da değiştirmiyorum. benim 250 300k'lık motorumun derdi seni germesin. cebinde ki para kadar değil insanlığın kadar adamsın. ailen sana öğretememiş sevgisiz ve görgüsüz büyümüşsün bize yüklenme suç bizim değil senin ve çevrenin hala vizyonsuz olarak kalmaya devam edeceksin bu acı da sana yeter kıvranmaya devam et bu son mesajım sana :D daha fazla yüz bulup cevap atmaman için engeli bastım daha çok akrabanın elini öp ki daha fazla bayram harçlığı al ve böyle saçma düşüncelerden kurtul artık. herkes haddini sınırlarını bilsin daha fazla konuyu ve beni aşağı çekmene izin vermeyeceğim güle güle sana :)

Son düzenleme:

jcooli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes Ay
Arkadaşlar bana bu paraya bu performans, batarya, hafiflik, ekran kalitesi, touchpad kalitesi olan laptop önerin çok biliyorsanız. Yazılımcıyım ve 90W işlemcili kapkalın oyuncu laptopundan airın en düşük sürümüne geçtim. Bir an bile pişman olmadım. Herkesin öncelikleri farklı olabilir. Oyun oynayan birine macbook önerilmez ama diğer alanlarda eğer windowsa ihtiyacın yoksa macbook çok rahat liderliği sırtlıyor. (3. Parti fln diyen insanlar macosun linux tabanlı olduğunu unutuyor. Brewdan, githubdan çektiğim repo sayısı sayfalara sığmıyor)

121709

80+ Silver
mac'ın iş tasarım fotoğrafçılık ve yaratıcılık ofis vb işleri için kullanıldığını ve profesyoneller tarafından tercih edildiğini şu max gaming'çi kafalar ne zaman anlayacak acaba :D
Anlamayacaklar. :)

o paraya bilmem kaç tane masaüstü toplanır(!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten şu laptop benim aylık gelirimin yarısı bile değil
En zengin sensin. :)

bütçem kısıtlı olsa 5 milyonluk arabaya binmem
Görgüsüzsün, 5mluk arabaya binen bir şey olmuyor, sonradan görme okuma yazma bilmeyenlerde biniyor o arabaya. Zor bir şey değil, okuma yazma bilmeyen köylüler dedesinden kalma araziyi satıp alıyor.

Aderal

80+ Bronze
Bu paraya MacBook alınır mı? Evet kesinlikle alınır.

Ama bu model asla alınmaz m1/m2 Pro modellerine yönelin

GirayHan

80+ Platinum
Anlamayacaklar. :)

o paraya bilmem kaç tane masaüstü toplanır(!)

En zengin sensin. :)

Görgüsüzsün, 5mluk arabaya binen bir şey olmuyor, sonradan görme okuma yazma bilmeyenlerde biniyor o arabaya. Zor bir şey değil, okuma yazma bilmeyen köylüler dedesinden kalma araziyi satıp alıyor.
benim akrabalarım oldukça zenginler 4. kuşak izmirli bir ailenin mensubuyum bir tanesi maserati'ye biniyor gerçi tek arabası da o değil garajında bir kaç adet daha var farklı markaların spor modellerinden... fakat bu adamı sokakta gördüğün zaman sıradan biri gibi sıradan mekanlarda kahve içebilir sıradan yemekler yiyebilir tanışırsan kim olduğunu bile sormadan sadece karakterin iyi diye seninle takılabilir sohbet edebilir yemek ısmarlayabilir dost olabilir ve hatta arabasının anahtarını sana tur atman için bile verebilir belki de belli süreyle verebilir... nasıl zengin ama? :D
vizyon sahibi zengin kimselerle vizyonsuz görgüsüzler arasında ki temel fark budur. türkiye şartlarında 5 milyon'luk bir arabanın çok değerli olduğunu sanarlar. halbu ki 5 milyon'u yada daha fazlasını bir zengin ayda yanında çalışan emekçilerine maaş olarak öder. Allah kimseyi sonradan görme yapmasın diye bir dua varsa tam da bu durumlar içindir. 5 milyon parayı para sanıp burda kendine zengin cakası satıyor :D Konuşmayım konuşmayım diyorum da.üzücü.

121709

80+ Silver
fakat bu adamı sokakta gördüğün zaman sıradan biri gibi sıradan mekanlarda kahve içebilir sıradan yemekler yiyebilir tanışırsan kim olduğunu bile sormadan sadece karakterin iyi diye seninle takılabilir sohbet edebilir yemek ısmarlayabilir dost olabilir
Bu adam ilah mı? Neden sürekli sıradan insan kelimesini kullandın ki? Biz sıradanız o sıradışı mı? Para olunca ne oluyor ayrı bir ırk mı oluyor neden sıradan olmasın, sıradan insan işte.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,090
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
bütçem kısıtlı olsa 5 milyonluk arabaya binmem sadece gereksiz görüyorum biz anlayaşamayacağız iyi günler
DwFDK8DU8AA0hoB.jpg

GirayHan

80+ Platinum
Bu adam ilah mı? Neden sürekli sıradan insan kelimesini kullandın ki? Biz sıradanız o sıradışı mı? Para olunca ne oluyor ayrı bir ırk mı oluyor neden sıradan olmasın, sıradan insan işte.
sıradan tabiri burada zengin ile orta direkt arasında ki ayrımı gösteriyor. ve evet zengin biri ile fakir biri arasında statü ve maddiyat farkı vardır. bunun haricinde ki konularda ise bir insanın ne kadar zengin olursa olsun bu statüyü görmezden gelebileceğini anlatmaya çalıştım. biraz daha düşünürsen anlayacaksın konuyu.

121709

80+ Silver
sıradan tabiri burada zengin ile orta direkt arasında ki ayrımı gösteriyor. ve evet zengin biri ile fakir biri arasında statü ve maddiyat farkı vardır. bunun haricinde ki konularda ise bir insanın ne kadar zengin olursa olsun bu statüyü görmezden gelebileceğini anlatmaya çalıştım.
Bende biliyorum ama burada kast ettiğimiz zengin Elon Musk vs değil sıradan insanlarında ulaşabilecekleri zenginlik. Öyle Jeff Bezos gibi takılmaya gerek yok o anlamda dedim.
biraz daha düşünürsen anlayacaksın konuyu.
Gerek yok bu tarz laflara. :)

GirayHan

80+ Platinum
Bende biliyorum ama burada kast ettiğimiz zengin Elon Musk vs değil sıradan insanlarında ulaşabilecekleri zenginlik. Öyle Jeff Bezos gibi takılmaya gerek yok o anlamda dedim.

Gerek yok bu tarz laflara. :)
aşağılık kompleksi yaşamaya bence gerek yok.
burada ki temel konumuz görgüsüzlük ve imanla paranın kimde olduğunun bilinemeyeceği konusu :) dünyada bir tek elon musk zengin değil para bir tek yabancılarda yok türklerde de var medya ve basın kimi şişirirse zihinlerde ki zenginlik algısı o kadar balonlaşıyor. Bu kadar ütopik düşünceye gelirsek elon musk'un da dünyanın en zengin adamı olmadığını anlarsın zaten.

mesela ben sana bizim buralarda bir adam gösteririm cebinde ki son 5 lirayı çıkarıp adama verirsin dilenci diye. kendisi emlak zengini izmirde. konunun rengi özeti budur. yoksa sidik yarıştırma konusuna gelirsek ben egomu bu gibi forum ortamlarında kimseye ispatlayacak konumda değilim. tercihte etmem. sadece insanların parayla birbirlerini ezmeleri konusuna karşıyım. 5 milyonluk araba parası kimilerinin arabasına yaptığı kasko parasıdır. mesele bu kadar basit. herkes kendine göre zengindir kimi maddi yönden kimi kalbi yönden. ruhen fakir olmaktansa paramın olmamasını bende tercih ederim.

121709

80+ Silver
aşağılık kompleksi yaşamaya bence gerek yok.
Seni de şurada adam yerine koydum dinliyorum, ettiğin laflara bak. Az bir şey terbiyeye sahip olsan zaten bu lafları etmezsin. Terbiyesi bile olmayan birinin zekasını veya aklını verimli kullanabileceğini düşünmüyorum. Daha fazla muhattap olmak istemiyorum boş insansın, zaman ve vakit israfısın.

GirayHan

80+ Platinum
Seni de şurada adam yerine koydum dinliyorum, ettiğin laflara bak. Az bir şey terbiyeye sahip olsan zaten bu lafları etmezsin. Terbiyesi bile olmayan birinin zekasını veya aklını verimli kullanabileceğini düşünmüyorum. Daha fazla muhattap olmak istemiyorum boş insansın, zaman ve vakit israfısın.
bence sen bu forumda her konu altına yorum yapan sevgisiz büyümüş dikkat çekme çabasında olan birisin. yine de seni ciddiye alıp cevap verdim kıymetini bil . aşağılık kompleksi de bir hakaret değildir ama şu son yazdığınla bu tabiri kullandığım için beni yanıltmadığını göstedin. iyi forumlar

1688041352547.png

Cihangir

80+ Gold
iş için çok iyi pc kesinlikle alınır zaten yakında oyun desteğide geliyor

Top Bottom