GirayHan
80+ Platinum
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ihtiyaç ile lux sınıfını karıştıracak kadar cahilsin iştealırsın buraya yazmakla her şey alınsaydı istanbul senin olurdu o kadar zenginsen neden 13-15 model motora biniyorsun buyur al BMW nin motorundan al attım ilanını neden 250 bin liralık motora biniyorsun o zaman forumda herkes zengin ama işin gerçekleri farklı vizyonsuz konusundan kendince haklı olabilirsin para harcama konusunda ama bende kendimce haklıyım ben neler çektim parayı buluncaya kadar bir ben biliyorum bir Allah biliyor neler çektiğimi sen kalkıp neler çektiğimi bilmeden vizyonsuz da diyemezsin iyi forumlar kolay gelsin
şu an kullandığım motorumu param olmadığından değil ihtiyaç olarak görmediğimden kaynaklı da değiştirmiyorum. benim 250 300k'lık motorumun derdi seni germesin. cebinde ki para kadar değil insanlığın kadar adamsın. ailen sana öğretememiş sevgisiz ve görgüsüz büyümüşsün bize yüklenme suç bizim değil senin ve çevrenin hala vizyonsuz olarak kalmaya devam edeceksin bu acı da sana yeter kıvranmaya devam et bu son mesajım sana
Son düzenleme: