Neler Yeni

❌İndirim Bitti! APPLE Mac Pro M2 16GB 512GB 44.999TL

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,542
İsim
Olcay akbulut
bir bilgisayarın bilgisayar olabilmesi için en son çıkan oyunları oynatabilmesi lazım. temel görüş bu.

profesyonel kanatta ise bir bilgisayarın bir bilgisayar olabilmesi için uzun süre şarj'ının gitmesi ekran kalitesinin touchpad'ının harika olması gereksiz fan sesine maruz kalınmadan sessiz kafa ütülemeyen bir alana geçtiğinizde çalışmak (günde 15 saat pc başında çalışanlar anlayacaktır ne demek istediğimi) ince bir tasarıma sahip olması + sorunsuz güncellemeler ve kusursuza yakın ve güvenli işletim sistemine sahip olması gerek.

bu bahsettiğim noktalar'ı sadece homeoffice yada özel bir sektörde çalışan insanlar anlayabilir. bugün işler daha hızlı yürüsün diye çalışanlarına mac dağıtan firmalar var. gelde anlat. bence anlatma şunu yaz www.google.com :D
öyle valla hocam freelance grafikerim pc yavaşlamaya başladı bide bütün gün evden çıkamıyordum pc masastü olduğu için laptop aldım sırf dışarda çalışmak için bütçe macbooka yetmedi ancak seneye fln düşünüyorum yani bi macbook pro 16 inç falan, çekilecek çile değil valla

GirayHan

80+ Platinum
öyle valla hocam freelance grafikerim pc yavaşlamaya başladı bide bütün gün evden çıkamıyordum pc masastü olduğu için laptop aldım sırf dışarda çalışmak için bütçe macbooka yetmedi ancak seneye fln düşünüyorum yani bi macbook pro 16 inç falan, çekilecek çile değil valla
mac olsa gidip cafe'de oturursun keyfine bakarsın ufak bir deniz manzarası baş ağrısını yada stress'inin hafifletir. freelancer çalışmayan adamlar çalışanları mükemmel rahat sanıyor. ağrı kesici almadığım tek bir günüm bile yok.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,542
İsim
Olcay akbulut
mac olsa gidip cafe'de oturursun keyfine bakarsın ufak bir deniz manzarası baş ağrısını yada stress'inin hafifletir. freelancer çalışmayan adamlar çalışanları mükemmel rahat sanıyor. ağrı kesici almadığım tek bir günüm bile yok.
benim o kadar müşterim olmadığı için rahatım bende sizin iş neydi hocam

keza bana ayda max 5 müşteri fln geliyor :( reklam fln çıkıcam düzelir heraled

GirayHan

80+ Platinum
benim o kadar müşterim olmadığı için rahatım bende sizin iş neydi hocam

keza bana ayda max 5 müşteri fln geliyor :( reklam fln çıkıcam düzelir heraled
kendi şirketimiz var hocam günde 18 saate yakın çalışıyorum. bu arada allah kolaylık versin hocam. farklı açıdan tabir etmek gerekirse zor iş grafikerlik herkesin aynı olduğu renk skalasında farklı rengi yakalamak kadar zor. umarım daha da başarılı olursun.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,542
İsim
Olcay akbulut
kendi şirketimiz var hocam günde 18 saate yakın çalışıyorum. bu arada allah kolaylık versin hocam. farklı açıdan tabir etmek gerekirse zor iş grafikerlik herkesin aynı olduğu renk skalasında farklı rengi yakalamak kadar zor. umarım daha da başarılı olursun.
çok teşekkür ederim hocam umarım sizde istediğiniz yere gelirsiniz allah gönlünüze göre versin :blobdance::peepokalp:

GirayHan

80+ Platinum
çok teşekkür ederim hocam umarım sizde istediğiniz yere gelirsiniz allah gönlünüze göre versin :blobdance::peepokalp:
amin hocam çok teşekkür ederim bu forumda senin gibi nazik kibar birilerini görmek hoş oldu. Sohbetin için çok teşekkür ediyorum.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,645
İsim
Hakanbey
Beni tanıyanlar bilir parayla ilgili sorunum yok sadece iş için mac kullanıyorum kendi şahsım için Windows kullanıyorum. Bu fiyata bence sonuna kadar değer. Tamamen ihtiyaç meselesi

snnogz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Sinan
Marka dan ziyade ekonomi yönetimi ve vergilendirme sıkıntı burada.

Existentia

80+ Silver
sırf markası olduğu için 20 bin etmeyecek bilgisayara 45 bin istemek..
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu macler kadar abartı başka bir şey görmedim fuzuli israf
Hocam sanırım mesleki olarak bir alakanız yok ucuz olduklarını söylemiyorum ama harika cihazlar hele m2 air aldım hayatımda en memnun kaldığım laptop oldu

Cringeden bi yerimde tümör çıktı bro, m2 pro 12700h render performansı veriyor, dahili GPU'su da 3060 mobile performansi veriyor. Yani oyun oynamak dışında da kullanılan cihazlar olduğunu farkettiginiz an anlarsiniz macbook nasıl bir cihaz. "3 tane masaüstü pc toplarım" diyorsunuz da macbook bu performansı verirken 20 saat kullanım süresi veriyor.
Hocam ne yazık ki bazı arkadaşlar mac tarafına biraz uzak kalmış insanların kullanma sebebini anlayamıyor sanırım

GirayHan

80+ Platinum
Kesinlikle, bu cihaza bu para verilmez. Elimde 10 gün önce alınma Vatan faturalı kapalı kutu, Macbook Pro M1 14'' 16GB 512GB 120 Hz XDR Liquid Retina Space Grey var. Aldım ama açmadım kullanmaktan vazgeçtim, iade süresi dolmadan geri vermeyi düşünüyorum. Forumdan ilgilenen arkadaş varsa 40.000 TL fatura fiyatına vereceğim. Lokasyon İstanbul, DM ile iletişime geçebilirsiniz.
kutu açılmadıysa iade edin hocam. vatan açılmamış kutulu ürünleri iade süresi içinde geri alıyor. boşuna da burda yorulmamış olursunuz.

Arkadaşlar letgo al sat durumu nasıldır bunun, alıcı bulur mu
alıcısı her zaman bulunur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,357
Üyeler
168,771
Son üye
ulukay