oaK´
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,542
- İsim
- Olcay akbulut
öyle valla hocam freelance grafikerim pc yavaşlamaya başladı bide bütün gün evden çıkamıyordum pc masastü olduğu için laptop aldım sırf dışarda çalışmak için bütçe macbooka yetmedi ancak seneye fln düşünüyorum yani bi macbook pro 16 inç falan, çekilecek çile değil vallabir bilgisayarın bilgisayar olabilmesi için en son çıkan oyunları oynatabilmesi lazım. temel görüş bu.
profesyonel kanatta ise bir bilgisayarın bir bilgisayar olabilmesi için uzun süre şarj'ının gitmesi ekran kalitesinin touchpad'ının harika olması gereksiz fan sesine maruz kalınmadan sessiz kafa ütülemeyen bir alana geçtiğinizde çalışmak (günde 15 saat pc başında çalışanlar anlayacaktır ne demek istediğimi) ince bir tasarıma sahip olması + sorunsuz güncellemeler ve kusursuza yakın ve güvenli işletim sistemine sahip olması gerek.
bu bahsettiğim noktalar'ı sadece homeoffice yada özel bir sektörde çalışan insanlar anlayabilir. bugün işler daha hızlı yürüsün diye çalışanlarına mac dağıtan firmalar var. gelde anlat. bence anlatma şunu yaz www.google.com![]()