Neler Yeni

❌İndirim Bitti! APPLE Mac Pro M2 16GB 512GB 44.999TL

GirayHan

80+ Platinum

1687956203473.png

1687956211705.png

1 temmuz itibari ile apple ürünlerine zam geldi. bu fırsat ürününü ilgilendiren kısım için görsel bırakıyorum

1688200497265.png

Son düzenleme:

Reindi

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
sırf markası olduğu için 20 bin etmeyecek bilgisayara 45 bin istemek..
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu macler kadar abartı başka bir şey görmedim fuzuli israf

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,456
İsim
Kadir

şu macler kadar abartı başka bir şey görmedim fuzuli israf
Mac fiyatları bence de yüksek ama yazılım tarafı için sundukları fazla avantajları var, ince tasarım işlemcisi güçlü şarjı çok iyi giden windows tabanlı cihazlarda da fiyat çok yüksek bence gündelik kullanıyorum diyen biri zaten 45k ya laptop almamalı

GodlyPain

80+ Bronze
almayın aldırmayın

Reindi

80+ Silver
Mac fiyatları bence de yüksek ama yazılım tarafı için sundukları fazla avantajları var, ince tasarım işlemcisi güçlü şarjı çok iyi giden windows tabanlı cihazlarda da fiyat çok yüksek bence gündelik kullanıyorum diyen biri zaten 45k ya laptop almamalı
kardeşim isterse yazılımı benim yerime yazsın yine vermem 45k ne bu ya arabamın farlarını değiştiriyorum sanki altı üstü laptop la ne olabilir yani alırım windows laptop kullanırım kafam rahat olur

GirayHan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mac'ın iş tasarım fotoğrafçılık ve yaratıcılık ofis vb işleri için kullanıldığını ve profesyoneller tarafından tercih edildiğini şu max gaming'çi kafalar ne zaman anlayacak acaba :D

Reindi

80+ Silver
gündelik kullanan birisi eğer tek yaşıyorsa toplasın masaüstü en rahatı alsın bide 4 gb ramli dandik bir iş görecek laptop bitti

mac'ın iş tasarım fotoğrafçılık ve yaratıcılık ofis vb işleri için kullanıldığını ve profesyoneller tarafından tercih edildiğini şu max gaming'çi kafalar ne zaman anlayacak acaba :D
geldi apple fedaisi

GirayHan

80+ Platinum
gündelik kullanan birisi eğer tek yaşıyorsa toplasın masaüstü en rahatı alsın bide 4 gb ramli dandik bir iş görecek laptop bitti

geldi apple fedaisi
apple fedaisi mi ? google denen bir arama motoru var ya o senin gibi gaming kafasında olan fedailer kullanıp aratırsa mac ne için kullanılır kimler tarafından tercih edilir işletim sisteminin avantajları nelerdir yazarsan o sığ kafadan çıkarsın. profesyonel alanda takılan kimseler bu bilgisayarları sadece pahalı olduğu için almıyor. seni google'a yönlendirmemin sebebi yarı cehaletinden kurtulmanı amaçlamak aslında.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,456
İsim
Kadir
kardeşim isterse yazılımı benim yerime yazsın yine vermem 45k ne bu ya arabamın farlarını değiştiriyorum sanki altı üstü laptop la ne olabilir yani alırım windows laptop kullanırım kafam rahat olur

geldi apple fedaisi

4 GB ram ve dandik bir laptop ile firmayı batırırsın :) bireysel tüketiciye yönelik değil zaten mac gündelik kullanım için mantıksız buluyorum dedim. Firmalar ve uzaktan çalıştırdığı uzmanlar için mantıklı yazılımcısına veya satış uzmanına mac almak zorunda çünkü bu insanların sahada olması gerektiği durumlar oluyor gündelik kullanım sadece evde kullanım değildir

Son düzenleme:

GirayHan

80+ Platinum
şunu da bırakayım da dünyanın sadece gaming tayfasından ibaret olduğunu sanan tipler biraz sıyrılsın olaylardan

Top Bottom