Neler Yeni

Öneri Apple mi Samsung mu almalıyım

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
C Ş
Sıfırdan alacak olsaydın Samsung derdim. Zaten elinde IPhone 13 varsa bence biraz daha kullan onu. Hala güncel iyi bir cihaz.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
alabiliyosan iphone 14 pro al yoksa android e düşülmez iphone kadar uzun süre de götürmez piyasası iphone gibi olmaz ortamda bi şeklin olur şahsen ben samsung s23 ultra görürsem enayi gözüyle bakıyorum iosdan şaşılmaz instaya attığın eski stleri özlersin
Ortamda şekil işi tarihte kaldı. Lambo veya ferrari anahtarı çıkarıp masaya koymak gibi değil iPhone kullanmak. Ancak, tabi ki milletin dikkatini de çekiyor ancak şekil sınıfında değil. Sadece göz ucuyla bakılıyor, geçiliyor.
Android alınacaksa, s23 ultra’dan başkası yalan. Onun sa 512liği alınmalı ki ram de fazla olsun, en az 8 sene götürsün…

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
S23 aldım bende umarım doğru karar vermişimdir aynı fiyata iPhone se 2022 alabiliyordum karşılaştırdım sonra gülüp kapattım. İPhone ların bir havası kalmadı artık çünkü herkes alıyor bir şey ne kadar fazla ise değeri de o kadar az olur o kadar çok iPhone görüyorum ki sıkıldım artık. Masaya bir Sony yada Asus koysan iPhone dan daha çok dikkat çeker çünkü Türkiye de fazla kullanan yok. İPhone nun şarj aleti bile çok pahalı arkadaşım bin lira bayıldı bi şarj aletine şaka gibi. S23 ultra fiyat olarak beni aşıyor ama alacak param olsa yine tercih etmem herhalde çünkü aşırı büyük 6.7 inçlik telefon bile cepte kendini hissettiriyor rahatsız ediyor bunu düşüneniyorum.

Yasin Çınar

80+ Bronze
s23 ultra bence ama ne için kullandığına da bağlı mesela ben uzun zamandır android kullanıcısıyım birkaç haftadır ios kullanıyorum kendimi özgür hissedemedim nedense. (Geri android'e geçiceğim birkaç haftaya)

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
S23 vakti geldiğinde cayır cayır kasarken iPhone 13 ona ufak bi gülücük atacak ve S23 tayfa bunu kabullenmeyecek :)

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

BabaVoss7

80+ Silver
Sen nasıl iğrenç bir insansın lan HANSGAHHAHAHW S23'üm var inan hepsi bayılıyor dostum :D
Telefonuyla kız tavlamaya çalışıyor ve bu tip kızlarla takılıyo. İphone seçmesi şaşırtmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,523
Üyeler
161,717
Son üye
erdem_t
Top Bottom