Neler Yeni

Apple orijinal şarj aleti

Mehmet:

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet
Sa bugün mediamarkttan bir şarj adaptörü aldım almaya giderken orijinal almaya gittim ama ordakı satıcı farklı bir marka almamı önerdi bende onu aldım şuan aklımda farklı sorular var hatamı yaptım diye

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sa bugün mediamarkttan bir şarj adaptörü aldım almaya giderken orijinal almaya gittim ama ordakı satıcı farklı bir marka almamı önerdi bende onu aldım şuan aklımda farklı sorular var hatamı yaptım diye
Oralardaki çalışanlar alacağı komisyona göre öneri yapar. Kafanıza bir ürün koyduysanız onu alarak çıkmanız tavsiyemdir.

Ne aldınız bari? Dandik bir şey vermemişlerdir umarım.

Farex

80+ Silver
Evet hata ettin çünkü bende 14 pro max ve 12 pro kullanıyorum. Bende senin gibi 12 pro ya anker şarj aleti aldım ve pil sağlığı o kadar çabuk düştü ki 2 sene sonunda %85 e düştü ve ben 1 yıl önce hızlı düşüyor diye orjinal şarj aleti alıp kullandım 14 pro max kullanıyorum 1 sene olacak en başından beri %99 düştü sadece ve orjinal şarj aleti ile yani farkettiriyor.

Mehmet:

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oralardaki çalışanlar alacağı komisyona göre öneri yapar. Kafanıza bir ürün koyduysanız onu alarak çıkmanız tavsiyemdir.

Ne aldınız bari? Dandik bir şey vermemişlerdir umarım.
Ttec narkasını aldım

Mehmet:

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hata ettin çünkü bende 14 pro max ve 12 pro kullanıyorum. Bende senin gibi 12 pro ya anker şarj aleti aldım ve pil sağlığı o kadar çabuk düştü ki 2 sene sonunda %85 e düştü ve ben 1 yıl önce hızlı düşüyor diye orjinal şarj aleti alıp kullandım 14 pro max kullanıyorum 1 sene olacak en başından beri %99 düştü sadece ve orjinal şarj aleti ile yani farkettiriyor.
Bende 15 pro Max var hocam artık aldığımla şarj edicem bi sıkıntı olursa yazarım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açmadıysan iade
Paketi açtım ama kullanmadım

Farex

80+ Silver
Bende 15 pro Max var hocam artık aldığımla şarj edicem bi sıkıntı olursa yazarım :)

bence o telefona yazık etme pil garantiden çıkar haberin olsun pil parası patlar sana.

Semiramis41

80+ Bronze

Şanşını dene git iade et bendede 15 pro max var orijinaldan şaşmam

Golf 4 R32

80+ Silver
Markası ne olursa olsun orjinal apple şarj aletinden iyi olabilir mi? Böyle düşünüp almamanız gerekirdi. Neyse artık mümkünse iade edin bari.

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
Hocam yanlışınız var. Pilin 2 senede 85'e düşmesi gayet normal. Olması gereken bu fakat 1 yıldır 99'da sabitse birden haftalar içinde 1 1 düşecektir. Pil kullandıkça ilk formunu yitiriyor. 1 yılda %99 olması şarj aletine bağlı değil yani.

Farex

80+ Silver
Hocam yanlışınız var. Pilin 2 senede 85'e düşmesi gayet normal. Olması gereken bu fakat 1 yıldır 99'da sabitse birden haftalar içinde 1 1 düşecektir. Pil kullandıkça ilk formunu yitiriyor. 1 yılda %99 olması şarj aletine bağlı değil yani.
Kardeş ilk 1 sene %87 ye düştü son 1 sene de %86 da takılıyorum orjinal şarj aletini kullandığımdan beri.

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
Kardeş ilk 1 sene %87 ye düştü son 1 sene de %86 da takılıyorum orjinal şarj aletini kullandığımdan beri.
Son 1 senedir %1'lik düşüşü normal mi buluyorsunuz? Bu konu çok derin. Orijinal şarj aletiyle 1 sene iPhone 13 kullandım. Nerdeyse 6 7 ay pil yüzdem hiç düşmedi. Geri kalan zamanda 2 haftada bir %1'lik düşüşler başladı. Telefonumun pil kalibrasyonunda sıkıntı vardı çünkü. Bu konuyu araştırırsanız dediğimi anlarsınız.

Son 1 senedir %1'lik düşüşü normal mi buluyorsunuz? Bu konu çok derin. Orijinal şarj aletiyle 1 sene iPhone 13 kullandım. Nerdeyse 6 7 ay pil yüzdem hiç düşmedi. Geri kalan zamanda 2 haftada bir %1'lik düşüşler başladı. Telefonumun pil kalibrasyonunda sıkıntı vardı çünkü. Bu konuyu araştırırsanız dediğimi anlarsınız.
Demek istediğim pil yüzdesinin düşmesini engelleyemezsiniz. Ancak gecikebilir bu da ileride anlık düşüşlere sebep olacaktır. Şimdilerde pil yüzdem %86 diye sevinebilirsiniz ama bir süre sonra 2 haftada bir veya daha sık pil yüzdeniz düşmeye başladığında konuyu tekrar hortlatabilirsiniz.

yenigeldim

80+ Silver
Bende de apple orijinal şarj aleti var. 2 senede 84 e düştü. Çok da alakası yok. Ankerde de gerekli sertifikalar var bir fark olmaz.

Top Bottom