Oralardaki çalışanlar alacağı komisyona göre öneri yapar. Kafanıza bir ürün koyduysanız onu alarak çıkmanız tavsiyemdir.Sa bugün mediamarkttan bir şarj adaptörü aldım almaya giderken orijinal almaya gittim ama ordakı satıcı farklı bir marka almamı önerdi bende onu aldım şuan aklımda farklı sorular var hatamı yaptım diye
Evet hata ettin çünkü bende 14 pro max ve 12 pro kullanıyorum. Bende senin gibi 12 pro ya anker şarj aleti aldım ve pil sağlığı o kadar çabuk düştü ki 2 sene sonunda %85 e düştü ve ben 1 yıl önce hızlı düşüyor diye orjinal şarj aleti alıp kullandım 14 pro max kullanıyorum 1 sene olacak en başından beri %99 düştü sadece ve orjinal şarj aleti ile yani farkettiriyor.Sa bugün mediamarkttan bir şarj adaptörü aldım almaya giderken orijinal almaya gittim ama ordakı satıcı farklı bir marka almamı önerdi bende onu aldım şuan aklımda farklı sorular var hatamı yaptım diye
Ttec narkasını aldımOralardaki çalışanlar alacağı komisyona göre öneri yapar. Kafanıza bir ürün koyduysanız onu alarak çıkmanız tavsiyemdir.
Ne aldınız bari? Dandik bir şey vermemişlerdir umarım.
Açmadıysan iadeTtec narkasını aldım
Bende 15 pro Max var hocam artık aldığımla şarj edicem bi sıkıntı olursa yazarımEvet hata ettin çünkü bende 14 pro max ve 12 pro kullanıyorum. Bende senin gibi 12 pro ya anker şarj aleti aldım ve pil sağlığı o kadar çabuk düştü ki 2 sene sonunda %85 e düştü ve ben 1 yıl önce hızlı düşüyor diye orjinal şarj aleti alıp kullandım 14 pro max kullanıyorum 1 sene olacak en başından beri %99 düştü sadece ve orjinal şarj aleti ile yani farkettiriyor.
Paketi açtım ama kullanmadımAçmadıysan iade
bence o telefona yazık etme pil garantiden çıkar haberin olsun pil parası patlar sana.Bende 15 pro Max var hocam artık aldığımla şarj edicem bi sıkıntı olursa yazarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paketi açtım ama kullanmadım
Şanşını dene git iade et bendede 15 pro max var orijinaldan şaşmamBende 15 pro Max var hocam artık aldığımla şarj edicem bi sıkıntı olursa yazarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paketi açtım ama kullanmadım
Hocam yanlışınız var. Pilin 2 senede 85'e düşmesi gayet normal. Olması gereken bu fakat 1 yıldır 99'da sabitse birden haftalar içinde 1 1 düşecektir. Pil kullandıkça ilk formunu yitiriyor. 1 yılda %99 olması şarj aletine bağlı değil yani.Evet hata ettin çünkü bende 14 pro max ve 12 pro kullanıyorum. Bende senin gibi 12 pro ya anker şarj aleti aldım ve pil sağlığı o kadar çabuk düştü ki 2 sene sonunda %85 e düştü ve ben 1 yıl önce hızlı düşüyor diye orjinal şarj aleti alıp kullandım 14 pro max kullanıyorum 1 sene olacak en başından beri %99 düştü sadece ve orjinal şarj aleti ile yani farkettiriyor.
Kardeş ilk 1 sene %87 ye düştü son 1 sene de %86 da takılıyorum orjinal şarj aletini kullandığımdan beri.Hocam yanlışınız var. Pilin 2 senede 85'e düşmesi gayet normal. Olması gereken bu fakat 1 yıldır 99'da sabitse birden haftalar içinde 1 1 düşecektir. Pil kullandıkça ilk formunu yitiriyor. 1 yılda %99 olması şarj aletine bağlı değil yani.
Son 1 senedir %1'lik düşüşü normal mi buluyorsunuz? Bu konu çok derin. Orijinal şarj aletiyle 1 sene iPhone 13 kullandım. Nerdeyse 6 7 ay pil yüzdem hiç düşmedi. Geri kalan zamanda 2 haftada bir %1'lik düşüşler başladı. Telefonumun pil kalibrasyonunda sıkıntı vardı çünkü. Bu konuyu araştırırsanız dediğimi anlarsınız.Kardeş ilk 1 sene %87 ye düştü son 1 sene de %86 da takılıyorum orjinal şarj aletini kullandığımdan beri.
Demek istediğim pil yüzdesinin düşmesini engelleyemezsiniz. Ancak gecikebilir bu da ileride anlık düşüşlere sebep olacaktır. Şimdilerde pil yüzdem %86 diye sevinebilirsiniz ama bir süre sonra 2 haftada bir veya daha sık pil yüzdeniz düşmeye başladığında konuyu tekrar hortlatabilirsiniz.Son 1 senedir %1'lik düşüşü normal mi buluyorsunuz? Bu konu çok derin. Orijinal şarj aletiyle 1 sene iPhone 13 kullandım. Nerdeyse 6 7 ay pil yüzdem hiç düşmedi. Geri kalan zamanda 2 haftada bir %1'lik düşüşler başladı. Telefonumun pil kalibrasyonunda sıkıntı vardı çünkü. Bu konuyu araştırırsanız dediğimi anlarsınız.
Bende de apple orijinal şarj aleti var. 2 senede 84 e düştü. Çok da alakası yok. Ankerde de gerekli sertifikalar var bir fark olmaz.Evet hata ettin çünkü bende 14 pro max ve 12 pro kullanıyorum. Bende senin gibi 12 pro ya anker şarj aleti aldım ve pil sağlığı o kadar çabuk düştü ki 2 sene sonunda %85 e düştü ve ben 1 yıl önce hızlı düşüyor diye orjinal şarj aleti alıp kullandım 14 pro max kullanıyorum 1 sene olacak en başından beri %99 düştü sadece ve orjinal şarj aleti ile yani farkettiriyor.