OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,337
yaklaşık 600 TL'ye bir akrabamdan alıcam kutusu fln var nike kordonu ile vericek android telefondan sıkıntı çıkarır mı birde suya dayanır mı
Yani apple watch saat alıyorsan ıphone telefonun olması daha iyiyaklaşık 600 TL'ye bir akrabamdan alıcam kutusu fln var nike kordonu ile vericek android telefondan sıkıntı çıkarır mı birde suya dayanır mı
Aynen öyle dostum.Yani apple watch saat alıyorsan ıphone telefonun olması daha iyi
apple yine desteğini kesti kaç senedir 5sden destek kesmemişti saat güzeldi yaApple watch 1 alinmaz.
Zaten watchOS support bitti.
watchOS 7 apple watch 3 itibarilen destek var
tasarımını ve akıcılığını beğeniyorum saatin iphone beni çok kısıtlıyorYani apple watch saat alıyorsan ıphone telefonun olması daha iyi
Bence biraz daha biriktir huaweinin güzel akıllı saatleri varapple yine desteğini kesti kaç senedir 5sden destek kesmemişti saat güzeldi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tasarımını ve akıcılığını beğeniyorum saatin iphone beni çok kısıtlıyor
hangi modelini öneririsinBence biraz daha biriktir huaweinin güzel akıllı saatleri var
Gt 2hangi modelini öneririsin
Huwaei akıllı saat yaz beğendiğin modeli seç ama fiyatı biraz tuzlu ama, 600 lira biriktiren adam bir 600 daha biriktirebilir ayrıca kurban bayramı var