Neler Yeni

Araba FM Transmitter Kullanımı

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Arabada fm transmitter kullanan var mıdır? Acaba kullanırken ses kalitesi nasıl ve illa ki boş bir frekans oluyor mu eşleştirmek için?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Piranha marka transmitteri kullanıyorum. Araç passat b7. Eşleştirmek için bir çok bol frekans var. Kesilme olmuyor. Ses kalitesi orta seviye

Aykut D.

80+ Gold
Arabada fm transmitter kullanan var mıdır? Acaba kullanırken ses kalitesi nasıl ve illa ki boş bir frekans oluyor mu eşleştirmek için?
Kaliteyi düşürüyor takıntınız yoksa normal fm kalitesinde müzik dinleyebiliyorsun . Önerim fm+aux out özellikkli almanız . Aux out ile tam kalite dinleyebilirsin .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaliteyi düşürüyor takıntınız yoksa normal fm kalitesinde müzik dinleyebiliyorsun . Önerim fm+aux out özellikkli almanız . Aux out ile tam kalite dinleyebilirsin .
Baseus F40 kullanıyorun Hyundai era araçta .

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Piranha marka transmitteri kullanıyorum. Araç passat b7. Eşleştirmek için bir çok bol frekans var. Kesilme olmuyor. Ses kalitesi orta seviye
Hocam tek transmitter almayacağım. Araba multimedya ekranlarından alıp sesi ise aux ile uğraşmayıp transmitter özelliği ile bağlamayı planlıyorum.
Kalite çok kötü olmuyor orta seviye oluyor ise sorun değil benim için.

Aykut D.

80+ Gold
Hocam tek transmitter almayacağım. Araba multimedya ekranlarından alıp sesi ise aux ile uğraşmayıp transmitter özelliği ile bağlamayı planlıyorum.
Kalite çok kötü olmuyor orta seviye oluyor ise sorun değil benim için.
Memnunuz 2 şarj girişi ve aux out + fm özellikli. Şarj işini hakkını veriyor

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Memnunuz 2 şarj girişi ve aux out + fm özellikli. Şarj işini hakkını veriyor

Bu şarj girişleri ile telefon şarj ediliyor değil mi?
Aslında ben bunu düşünüyorum hocam. :D Android auto ve car play de varmış.

Aykut D.

80+ Gold

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Son düzenleme:

Aykut D.

80+ Gold
İadesi oluyor fakat satıcıya bağlı biraz eğer durumu tam olarak izah edersen komple ücreti verip cihaz sizdede kalabiliyor ha ufak kusuru varsada yarısı iade oluyor .

Top Bottom