Kaliteyi düşürüyor takıntınız yoksa normal fm kalitesinde müzik dinleyebiliyorsun . Önerim fm+aux out özellikkli almanız . Aux out ile tam kalite dinleyebilirsin .Arabada fm transmitter kullanan var mıdır? Acaba kullanırken ses kalitesi nasıl ve illa ki boş bir frekans oluyor mu eşleştirmek için?
Baseus F40 kullanıyorun Hyundai era araçta .Kaliteyi düşürüyor takıntınız yoksa normal fm kalitesinde müzik dinleyebiliyorsun . Önerim fm+aux out özellikkli almanız . Aux out ile tam kalite dinleyebilirsin .
Piranha marka transmitteri kullanıyorum. Araç passat b7. Eşleştirmek için bir çok bol frekans var. Kesilme olmuyor. Ses kalitesi orta seviye
Hocam tek transmitter almayacağım. Araba multimedya ekranlarından alıp sesi ise aux ile uğraşmayıp transmitter özelliği ile bağlamayı planlıyorum.Kaliteyi düşürüyor takıntınız yoksa normal fm kalitesinde müzik dinleyebiliyorsun . Önerim fm+aux out özellikkli almanız . Aux out ile tam kalite dinleyebilirsin .
Memnunuz 2 şarj girişi ve aux out + fm özellikli. Şarj işini hakkını veriyorHocam tek transmitter almayacağım. Araba multimedya ekranlarından alıp sesi ise aux ile uğraşmayıp transmitter özelliği ile bağlamayı planlıyorum.
Kalite çok kötü olmuyor orta seviye oluyor ise sorun değil benim için.
Memnunuz 2 şarj girişi ve aux out + fm özellikli. Şarj işini hakkını veriyor
Baseus Streamer CCF40-01 F40 Auz Wireless Mp3 FM Transmitter Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Baseus Streamer CCF40-01 F40 Auz Wireless Mp3 FM Transmitter fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Baseus Streamer CCF40-01 F40 Auz Wireless Mp3 FM Transmitter özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şarj ediliyor fakat her şarj aleti gibi marş vureurken telefon şarjda olmasın .Bu şarj girişleri ile telefon şarj ediliyor değil mi?
Teşekkürler hocam.Şarj ediliyor fakat her şarj aleti gibi marş vureurken telefon şarjda olmasın .
Şarj ediliyor fakat her şarj aleti gibi marş vureurken telefon şarjda olmasın .
Anladım hocam tekrardan teşekkür ediyorum.İadesi oluyor fakat satıcıya bağlı biraz eğer durumu tam olarak izah edersen komple ücreti verip cihaz sizdede kalabiliyor ha ufak kusuru varsada yarısı iade oluyor .