Neler Yeni

Araba Kiralamak Mantıklı mı ?

efecanary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
efe
18 yaşındayım direksiyon sınavımı bugün geçtim. Ehliyeti yeni alacağım için biliyorum bana araba kiralamazlar ama yanımızda stajyer ehliyet sürecini geçirmiş araba kiralayabilecek bir insanın üstüne kiralayıp gezmek ne kadar mantıklı ? Kaza durumlarında ne gibi durumlar oluyor masrafı felan nasıl oluyor? 2000 lira ayağına gezeceğim diye sıkıntı yaşar mıyım sadece gezmek istiyorum. Bu rent a car sigortları felan oluyorda konuya hakim değilim bilen biri cevaplarsa mutlu olurum.

yenigeldim

80+ Silver
Bulaşma hiç. Başkasının üstüne alıp gezersen ve bir şey olursa sıkıntı. Bineceksen her türlü senin adına olmalı. Ek sürücü ücreti ödüyorsun falan. Sana da vermeyebilirler.

efecanary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bulaşma hiç. Başkasının üstüne alıp gezersen ve bir şey olursa sıkıntı. Bineceksen her türlü senin adına olmalı. Ek sürücü ücreti ödüyorsun falan. Sana da vermeyebilirler.
Sonuç olarak ehliyetim var ve sürebilir durumdayım yani yine bir durumda aracı kiralayanın üstüne bir sorun dert olsa kaza masraf konusunda felan bunu yine ben karşılarım tabii ki ama süreçleri bilmiyorum. Yani küçük bir yerde yaşıyorum aşırı profesyonel işler çevirmiyorlar o yüzden sordum.

Shix2x

80+ Bronze
Sonuç olarak ehliyetim var ve sürebilir durumdayım yani yine bir durumda aracı kiralayanın üstüne bir sorun dert olsa kaza masraf konusunda felan bunu yine ben karşılarım tabii ki ama süreçleri bilmiyorum. Yani küçük bir yerde yaşıyorum aşırı profesyonel işler çevirmiyorlar o yüzden sordum.
Kuruşuna kadar parayı geri alırlar hiç bulaşmayın.

yenigeldim

80+ Silver
Adam sana o arabayı vermiyorsa arabaya bir şey olsa sigorta falan da ödemez. Araba sende patlar.

Top Bottom