Neler Yeni

Araba oyunu lazım ---

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,431
İsim
Volkan
BeamNg.Drive bakabilirsin üstelik mod seçeneği çok fazla
Bir yere kadar sarıyor ya mekanikler abartılı biraz birde gazlamaya pek gelmiyor pert oluyor araba :D ama aşırı zevkli (bir yere kadar)

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,119
İsim
Asil
asetto ile forza4 var ama dediğin gibi daha basit gta 5 e karar verdım :d

2 oyunda kütüphanemde var zaten ikisini de pek oynamadım asetto zaten dediğin gibi forzayıda çok oynamadım crackli oyun konusunda crack indiririm yani neden olmasın bitirince veya daha oynamam dediğimde siliyorum ama yüksek gb oyunları çokda indirmiyorum

yarış oyunu seven biri olduğum için öneri istemedim müzik açıp sadece araba sürmek amaç ve gta 5 yeterli geldi
Crack indirdikten sonra silsen bile bu kadar yüksek boyutlu dosyaların içerisinde virüs olmama ihtimali 0’a yakın. Bu sebeple pek güvenli değil. Zaten asetto ve forza4 kütüphanemde var dedin. Bana göre bu oyunlardan daha çok zevk vericek araba oyunu yok. Son karar tekrar sizin ama bence mantıklı değil.

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Samet
Crack indirdikten sonra silsen bile bu kadar yüksek boyutlu dosyaların içerisinde virüs olmama ihtimali 0’a yakın. Bu sebeple pek güvenli değil. Zaten asetto ve forza4 kütüphanemde var dedin. Bana göre bu oyunlardan daha çok zevk vericek araba oyunu yok. Son karar tekrar sizin ama bence mantıklı değil.
bir oyunu korsan oynamak tabi iyi bir şey değil ama her oyuna para veremem bu yüzden korsan oyun benim için bir seçenek değil zorunluluk gibi kalıyor virüs konusunda ya kendim bulup temizliyorum yada başka programlar kullanıyorum ve dediğim gibi fazla yüksek boyutlu oyunları indirmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,792
Üyeler
168,845
Son üye
rachid ghezzal
Top Bottom