Yardım Araba sürerken ellerim terliyor eldiven önerisi

Sentinelreal1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
224
Merhaba arkadaşlar dün hava sıcaktı İstanbul trafiği malum otobanda gidiyorum klimayı açtım olmuyor gene camda açamıyorum yani 100le falan giderken imkansız keskin virajlarda özellikle direksiyonu çevirirken resmen ölücek gibi hissettim bazen park yaparken direksiyon deri olmasına rağmen ellerim terlediği için elimden kayıyor çok tehlikeli bir durum çözüm olarak sadece eldiven almayı düşündüm Şöyle bir eldiven alsam ya da benzer daha iyi bir şey önerir misiniz? gerçi bu atış eldiveni gibide daha normal eldiven önerirseniz çok iyi olur dün virajda da kaydırdım yanlışıkla korkuyorum araba sürmeye yani sıcaklar başladı birde

Merhaba arkadaşlar dün hava sıcaktı İstanbul trafiği malum otobanda gidiyorum klimayı açtım olmuyor gene camda açamıyorum yani 100le falan giderken imkansız keskin virajlarda özellikle direksiyonu çevirirken resmen ölücek gibi hissettim bazen park yaparken direksiyon deri olmasına rağmen ellerim terlediği için elimden kayıyor çok tehlikeli bir durum çözüm olarak sadece eldiven almayı düşündüm Şöyle bir eldiven alsam ya da benzer daha iyi bir şey önerir misiniz? gerçi bu atış eldiveni gibide daha normal eldiven önerirseniz çok iyi olur dün virajda da kaydırdım yanlışıkla korkuyorum araba sürmeye yani sıcaklar başladı birde
Kumaş yada tutuşa daha elverişli direksiyon kılıfı daha iyi olmazmi ?

Hocam iyi bir kumaş direksiyon kılıfı diktirmek hem görünüm aşısından hem kullanım açısından hem de koruma açısından daha iyi olur. Hazır takmalı kılıflar da var fakat benim pek içim ısınmıyor onlara güzel değiller, kullanışlı değiller vs. Siz yine de araştırabilirsiniz hazır olanları ben pek bilmediğim için belki iyileri de vardır. Öbür türlü eldiven boşa zahmete girersiniz. Yarışçı değilseniz, piste çıkmıyorsanız veya dağ yolları gibi yerlerde viraj kasmıyorsanız eldiven gereksiz bence de.

Sporcular gibi pudraya koy elini
Eskiden bez mendil geleneği vardı
Bir diğer çare klimayı soğuk açıp ellerini sakin zamanlarda gözlere tutman.
Yoksa doktor randevusu.
Terlese bile direksiyonu tutman lazım.
Sürücü kursunda anlattıkları gibi...

Yoksa doktor randevusu.
Klima üfleme acısını eline denk getirbeilirse oda olur.

Araba kullanırken stres yapıyorsun. Derin nefes al ve sakinleş. Ve 100 ile viraja girme. Rallye'de değilsin.

Eldiven alacaksanız fitness eldiveni alabilirsiniz

Kumaş yada tutuşa daha elverişli direksiyon kılıfı daha iyi olmazmi ?
Hocam görsen elleri su gibi gene aynı olur düşündüm kılıfı değiştirmeyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BU ŞEYİ SATIN ALIYORUM 💳💳💳💳

Eldiven alacaksanız fitness eldiveni alabilirsiniz
var zaten spora gidiyorum o daha kötü

Araba kullanırken stres yapıyorsun. Derin nefes al ve sakinleş. Ve 100 ile viraja girme. Rallye'de değilsin.
100le girmiyorumda sıcaktan terliyor ya

Hocam iyi bir kumaş direksiyon kılıfı diktirmek hem görünüm aşısından hem kullanım açısından hem de koruma açısından daha iyi olur. Hazır takmalı kılıflar da var fakat benim pek içim ısınmıyor onlara güzel değiller, kullanışlı değiller vs. Siz yine de araştırabilirsiniz hazır olanları ben pek bilmediğim için belki iyileri de vardır. Öbür türlü eldiven boşa zahmete girersiniz. Yarışçı değilseniz, piste çıkmıyorsanız veya dağ yolları gibi yerlerde viraj kasmıyorsanız eldiven gereksiz bence de.
Rallici olmayı düşünüyorum

Yoksa doktor randevusu.
aynen öyle yapıyorum sıkı tutuyorum direksiyonu pudrada araba pislenir hep ya

Hocam görsen elleri su gibi gene aynı olur düşündüm kılıfı değiştirmeyi

BU ŞEYİ SATIN ALIYORUM 💳💳💳💳

var zaten spora gidiyorum o daha kötü

100le girmiyorumda sıcaktan terliyor ya

Rallici olmayı düşünüyorum

aynen öyle yapıyorum sıkı tutuyorum direksiyonu pudrada araba pislenir hep ya
El terlemesi normal değil diye biliyorum bir doktora görünseniz iyi olur bence .

eldiven genelde özel kumaş direksiyonlarda kullanıyorlar ama bence çok gerek yok terleme stres ile alakalı olabilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,865
Üyeler
184,517
Son üye
ғʀᴇᴅ ᴄ̧ᴀᴋᴍᴀᴋᴛᴀꜱ̧
Geri