Neler Yeni

Yardım Arabanın stop farını mat siyah folyo ile kaplama

eneskaya6

80+ Silver
şöyle bir ürün varbaya hoşuma gitti https://www.trendyol.com/meyzone/fa...m-p-647757515?boutiqueId=61&merchantId=185368
örnek fotoları:
1704833202316.png
1704833226784.png

Aracım sizce yakışır mı?:
1704833296684.png

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hatları güzel yerlerden çekilirse yakışabilir. Komple siyah yapma bence güzel durmaz. Bir de bunu bir aksesuarcıya yaptırırsan çok daha iyi olur. Onu kaplamak pek kolay olmuyor.

eneskaya6

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hatları güzel yerlerden çekilirse yakışabilir. Komple siyah yapma bence güzel durmaz. Bir de bunu bir aksesuarcıya yaptırırsan çok daha iyi olur. Onu kaplamak pek kolay olmuyor.
tanıdık var söyledim malzemeyi al gel yaparız dedi o yüzden alsam mı diye düşünüyorum. iki paketi 160tl falan olmadı söker atarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zevk meselesi bana kalırsa ucuz ve keko işi görünüyor. aracının farları gayet güzel zaten
bu yüzden kararsızım :( yorumlarda ki bazı aracları çok beğendim ama sadece kekolar yaptığı için düşünüyorum.

Aykut D.

80+ Gold

eneskaya6

80+ Silver
Mat değilde parlak karartılmış yakışır. Çokta karartılmış olmasın kötü durabilir.
haydaaaa mat siparişi verdim . aşırı merakediyorum nasıl duracak diye

cam filmi yaptım kaliper kapağı aldım siyah kaliper gri parlıyordu onun üstünü kapatacam kekoca olmasın diye kırmızı falanda almadım :) arabayı genel olarak bi koyu moda alacam sabah laciveramaam siyah gibi duruyor araba

Hanaz

80+ Gold
Çok karanlık durmazmı tam koyu değilde 2 3 numara koyu olabilir

eneskaya6

80+ Silver
Çok karanlık durmazmı tam koyu değilde 2 3 numara koyu olabilir
farlar kapalıyken koyu ama acıkken direk belli oluyor fotoda acıkları var zaten ful parklar acık sürerim.
1704835873003.png

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,184
İsim
Ömer
Bence çok az bi siyahlık yeterli olur fotolardaki siyah hoş durmuş bunun arabanın rengiylede alakası var attığın fotolardaki araçlar beyaz o yüzden daha hoş durmuş

Birde hocam sinyal verirken sıkıntı çıkartmazmı he bide bilmediğimden soruyorum bu işleme trafik ceza yazma ihtimali varmı

eneskaya6

80+ Silver
Bence çok az bi siyahlık yeterli olur fotolardaki siyah hoş durmuş bunun arabanın rengiylede alakası var attığın fotolardaki araçlar beyaz o yüzden daha hoş durmuş

Birde hocam sinyal verirken sıkıntı çıkartmazmı he bide bilmediğimden soruyorum bu işleme trafik ceza yazma ihtimali varmı
ışıklar göründüğü sürece ki frene basınca ya da siinyal verince direk belli oluyor o konuda sıkıntı yok ceza yazmıyorlar muayeneden de gecıyormuş. beyaz olduğu için extra göze hoş geldi evet valla yarın deneyip bakacaz cok merak ettim kötü durursa hevesim kırılır . :( mat olduğu için ışığı daha rahat gecırıyor koyu filmlerde daha az gecıyor ışık

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,184
İsim
Ömer
ışıklar göründüğü sürece ki frene basınca ya da siinyal verince direk belli oluyor o konuda sıkıntı yok ceza yazmıyorlar muayeneden de gecıyormuş. beyaz olduğu için extra göze hoş geldi evet valla yarın deneyip bakacaz cok merak ettim kötü durursa hevesim kırılır . :( mat olduğu için ışığı daha rahat gecırıyor koyu filmlerde daha az gecıyor ışık
Hocam kötü bile dursa koyarsınız kenara kalır seneler sonra başka bir araba alma niyetine girersiniz belki o arabada daha hoş durur hem yorumlarda duvardaki çerçeveye uygulayanı gördüm

eneskaya6

80+ Silver
Geçen gün denedim birini baya kötü durdu 🤣 çıkarıp attım. İç konsola şöyle bişey yaptım
IMG_20240112_215315.jpg

Top Bottom