Neler Yeni

Arabayı sürtmüşüm sanırım

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hocam vallaha eski olmasa bir de azdaha yol tutuşu ile hızı iyi olsa hala güzel araç. Yakmıyor en azından. Bir de şehir içi için bir yerini vursan canın yanmıyor.
Bana göre en iyi araba en az yakan arabadır hocam. Eski arabalara laf eden çok ama ben 4 tekerleği bulunan hiçbir arabaya burun kıvırmam.
Eski arabalarda benim laf edebileceğim tek şey güvenlik açısından çok güvenilir olmamaları.

(lafın gelişi) alıcağı arabayı bulsa paşa paşa verir.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
Muhtemelen resimleri en başta atsam ''La bune, bir şey olmaz'' derdiniz biterdi konu. :D 4 sayfa beni yatıştırmaya çalıştınız. :D
Çok sağ olun valla. Moralsiz başladığım konuyu gülerek sonlandırdık.

Bu arada, 3. resimdeki çatlaktan bir şey olur mu hocam? Benim halt etmemden dolayı ortaya çıktıysa diye soruyorum.

Bana göre en iyi araba en az yakan arabadır hocam. Eski arabalara laf eden çok ama ben 4 tekerleği bulunan hiçbir arabaya burun kıvırmam.
Eski arabalarda benim laf edebileceğim tek şey güvenlik açısından çok güvenilir olmamaları.
Hocam güvenlik noktasında da kuş serisi olmadığı sürece 80-90 güvenli yani.

Muhtemelen resimleri en başta atsam ''La bune, bir şey olmaz'' derdiniz biterdi konu. :D 4 sayfa beni yatıştırmaya çalıştınız. :D
Çok sağ olun valla. Moralsiz başladığım konuyu gülerek sonlandırdık.

Bu arada, 3. resimdeki çatlaktan bir şey olur mu hocam? Benim halt etmemden dolayı ortaya çıktıysa diye soruyorum.
Yok hocam hiçbir şey olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Astrada cidden bir şey yok, baktım baktım bulamadım. Sağlam aracı bozmuş :D
Harbi tamponu söke söke kırdı adam. Afedersiniz ama davlumbazdan tampona gavura vurur gibi çekti.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hocam güvenlik noktasında da kuş serisi olmadığı sürece 80-90 güvenli yani.
Valla hocam acemi sürücüyüm ama, 80-90 cidden çok yavaş geliyor ya :D Eve hala ceza gelmemiş olmasına şaşırıyorum şu ana kadar öyle diyeyim. :D 1 kere ceza yersem o konuda da aklım başına gelir muhtemelen. :D

Yok hocam hiçbir şey olmaz.

Harbi tamponu söke söke kırdı adam. Afedersiniz ama davlumbazdan tampona gavura vurur gibi çekti.
Bütün tamponun mu parasını verdiniz? Şu kadarcık lekede bile birisinin arabasına mı dokundum diye vicdan yaptım, o lavuk tamponu zorla çıkartıp kırsa kuruş koklatmam ona. Cidden bir şey yok çünkü araçta.

Kerem gök

80+ Silver
Valla hocam acemi sürücüyüm ama, 80-90 cidden çok yavaş geliyor ya :D Eve hala ceza gelmemiş olmasına şaşırıyorum şu ana kadar öyle diyeyim. :D 1 kere ceza yersem o konuda da aklım başına gelir muhtemelen. :D

Bütün tamponun mu parasını verdiniz? Şu kadarcık lekede bile birisinin arabasına mı dokundum diye vicdan yaptım, o lavuk tamponu zorla çıkartıp kırsa kuruş koklatmam ona. Cidden bir şey yok çünkü araçta.
o arkadaş büyük ihtimalle (babası galiba) olay uzamasın diye parayı verip gitmişler, yoksa tutanak tutarlardı falan

Top Bottom