Yardım Arabayı Vurdum Ve Aileme Söyleyemiyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

cmz10line

80+
Reaksiyon skoru
71
Selamlar;

Bu sabah kütüphaneden evime döndüğümde aracımı park etmek isterken, yanlışlıkla -gerçekten yanlışlıkla- arkamdaki Chery Tiggo 7Pro'ya vurdum, olayın sıcağı sıcağına araçtan inip baktım ve çok minik göcük ve biraz beyazlık vardı. Kendi aracımda ise hiçbir sıkıntı yoktu. Aracımı park ettikten sonra çözüm aradım, ailem evde yoktu ve söyleyemedim. 19 yaşımdayım ve 3. defa üniversite sınavına hazırlanıyorum. Psikolojik olarak gerçekten zor durumdayım. Normalde 10-12 saat ders çalışırken bugün hiçbir şey çalışamadım. Gerçekten bir çözüm önerinize ihtiyacım var. Araç belediye otopark'ındaydı ve kamera vs... her şey var. Karşı tarafa da haber vermem lazım. Gerçekten yardıma ihtiyacım var. Cevaplarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Birde bu iş ortalama ne kadara çözülür? Tekrardan teşekkürler.

Selamlar;

Bu sabah kütüphaneden evime döndüğümde aracımı park etmek isterken, yanlışlıkla -gerçekten yanlışlıkla- arkamdaki Chery Tiggo 7Pro'ya vurdum, olayın sıcağı sıcağına araçtan inip baktım ve çok minik göcük ve biraz beyazlık vardı. Kendi aracımda ise hiçbir sıkıntı yoktu. Aracımı park ettikten sonra çözüm aradım, ailem evde yoktu ve söyleyemedim. 19 yaşımdayım ve 3. defa üniversite sınavına hazırlanıyorum. Psikolojik olarak gerçekten zor durumdayım. Normalde 10-12 saat ders çalışırken bugün hiçbir şey çalışamadım. Gerçekten bir çözüm önerinize ihtiyacım var. Araç belediye otopark'ındaydı ve kamera vs... her şey var. Karşı tarafa da haber vermem lazım. Gerçekten yardıma ihtiyacım var. Cevaplarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Birde bu iş ortalama ne kadara çözülür? Tekrardan teşekkürler.
boşver kanka.

Selamlar;

foto at bakım

Kardeşim isteyerek yaptığın bir şey değil eninde sonunda öğrenicekler bence en mutlu oldukları zamanda söyle böyle böyle diye

Ekler

• motion_photo_8090562482538582103(1).webp
    motion_photo_8090562482538582103(1).webp
    176 KB · Hit: 61
vurduğun araç farkederse davalık olabilirsin.. hasar foto var mı ?

Senin arabana vurup kaçsalar ne hissedersin ?

Aileni en son düşünme gerek… kazadır cana geleceğine mala gelsin.

Tek söyleyeceğim kendini bu kadar çok kasma tamam daha 19 yaşındasın ben 26yım o zamanlarda illa ki tırsaklık olur ama bu kadar üzüp strese sokma kendini, güzelce geç karşılarına durumu izah et, eğer bağırıp çağırmadan konuşuyorsalar sıkıntı yok, ama hır gür kavga durumu varsa allah yardımcın olsun bir an önce evden kaçmaya bak

Plakanın üst kısmı.
Dediğin gibi için el vermiyorsa ailene bir şekilde söyle dünyanın sonu değil. Yarın da aynı yere tekrar git belki arabayı orada görürsün. Görürsen bi kağıda numaranı yazıp sileceğin altına koy iletişime geçsinler senle. Böyle büyütülecek şeyler değil bunlar.

vurduğun araç farkederse davalık olabilirsin.. hasar foto var mı ?

Senin arabana vurup kaçsalar ne hissedersin ?

Aileni en son düşünme gerek… kazadır cana geleceğine mala gelsin.
Abi kesinlikle, Ben karşı tarafla görüşmek istiyorum zaten ama ailemi bu kadar zor bir dönemde bu nasıl anlatırım, ne ederim gerçekten bilmiyorum. Yoksa empati kurunca gerçekten karşı taraf açısından da kötü hissediyorum.

araç sahibini bulabiliyorsan bul söyle belediye otoparkında direkt kameraya erişemezler kolayca diye düşünüyorum senin arabanda da bir şey yoksa çok takma babana baba napabilirim diye tamamen sorumluluğu alacak şekilde konuş adamın no falan yoktu gibisinden

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,059
Üyeler
184,565
Son üye
ygtcnz
Geri