Öneri Araç İçi Kamera Önerisi (Viofo, 70Mai, DDPAI)

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
7500
İyi akşamlar. Araç için kamera ihtiyacım var fakat 2 gündür araştırıyorum aklıma hiçbir model yatmıyor hepsinin direkt soğutan 1 yıldızlı yorumları var. Teknoloji şans işidir 4-5 yıldız ürünlerde 1 yıldızlı yorumlara çok takmama ama bunlar can sıkıcı yorumlar oluyor. Aklımda bi kaç model var onları aşşağı ekleyeceğim. Bütçe olarak hani 5000 verip gitmek de isterim fp ürüne ama 10k verip kafamın rahat olmasını da isterim o ikisinin arasındaki dengeyi yorumlar yüzünden kuramadım.
1762547606574.webp

10000 TL --- Viofo A229 Plus

1762547683273.webp

4100 TL --- DDPAI N5 DUAL

DDPAI iki ürününde de çok fazla kendi kendine bozuldu ve servis/satıcı da arkasında durmuyor çöp oldu diyen yorum bulunuyor.

İnternette çok kapsamlı bir test videosu izledim türk bir içerik üreticisi 5-6 kamerayı test ediyordu ve N5 Dual çok açık ara başarılıydı çok netti görseller 70mai nin 10000 tl nin altındakı tüm ürünleri vasat derecede kötüydü görüntü kalitesinde. Başka önerilere de açığım belirttiklerim dışında. Ayrıca 70mai omni 4K düşündüm fakat arka kamerayla alınca 13500 TL leri bulduğu için mantıklı gelmedi o fiyata viofo üst sürümü geliyor.

NOT: Aküye bağlantı yapmayacağım şuanlık garanti kapsamı hakkında bilgim yok servis takar mı onu da sormadım bilen varsa bilgilendirebilir mi? Ben direkt garantisi olduğu için hep çakmaklıktan kullanırım diyodum.

Geri