M macelian 80+ Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 483 Dahası Reaksiyon skoru 122 İsim İsmail Bugün, 13:04 #1 Aracı kiralarken kasko yaptırdım bu hasar nasıl oldu bilmiyorum umarım sıkıntı çıkmaz.
Berkylmaz 80+ Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 142 Dahası Reaksiyon skoru 28 İsim Berk Bugün, 13:05 #2 macelian yazmış: Aracı kiralarken kasko yaptırdım bu hasar nasıl oldu bilmiyorum umarım sıkıntı çıkmaz. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Kendin yaptırsan maks 500 e yaptırırsın diğer türlü firma görüp sorun yaparsa hem 2 katı masraf hemde yatma parası cart curt isterler
macelian yazmış: Aracı kiralarken kasko yaptırdım bu hasar nasıl oldu bilmiyorum umarım sıkıntı çıkmaz. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Kendin yaptırsan maks 500 e yaptırırsın diğer türlü firma görüp sorun yaparsa hem 2 katı masraf hemde yatma parası cart curt isterler
T tragedy 80+ Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 159 Bugün, 13:11 #3 Video çekmedin mi hocam almadan önce vardı belki
Reindi 80+ Silver Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 4,472 Bugün, 13:12 #4 macelian yazmış: Aracı kiralarken kasko yaptırdım bu hasar nasıl oldu bilmiyorum umarım sıkıntı çıkmaz. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... boyasız göçüğe götür 500-1000 e yaparlar hemen firmayla uğraştığına değmez döşemeyi sökerler hemen çok basit işlem
macelian yazmış: Aracı kiralarken kasko yaptırdım bu hasar nasıl oldu bilmiyorum umarım sıkıntı çıkmaz. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... boyasız göçüğe götür 500-1000 e yaparlar hemen firmayla uğraştığına değmez döşemeyi sökerler hemen çok basit işlem