Aralık Kuru ile Sistem Dizmeyi düşünüyorum.

Daha önceki topiclerde bir arkadaş toplama sistem paylasmisti kaydetmistim onu anakart ram vs akşam geldiğim zaman paylaşayim bi bakalım uyar mı ona göre alayım

Ram fiyatına şaşırdım çoğu markanın 32 ramleri 20k civarı.İşten geldiğimde bakacağım hocam ekstra fikirlerinizi bekliyorum
bellek krizi oldugu için bir şey diyemem gelir gelmez ama elini çabuk tutmanı tavsiye ederim

Ram fiyatına şaşırdım çoğu markanın 32 ramleri 20k civarı.İşten geldiğimde bakacağım hocam ekstra fikirlerinizi bekliyorum
Ram için özel çalışma yürüttüm gece gündüz takip sonucu bu fiyata alabildim.

hocam burda nvıdia öven yorumlara takılma. ben o kadar para verıp bırde yuksek fps alacagım dıye yok ordan onu ac burdan bunu ac yapay zekayı calıstır onu bunu yapla ugrasmamak ıcın 7900xt aldım. hayvan gıbı kart hıc bır ayar yapmadım ne karttan nede bıostan. yaptıgın eşleşme cok ıyı. belki işlemcin bir tık fazla iyi, uzun sure kullanacagım dıyosan o zaman ayrı tabı. bulabılırsen temız ıkıncı el 7900xt yada 7900xtx de öneririm

5070ti kullanıcısı olarak objektif yorum yapayım size, bu fiyatlara 5070ti alınmaz, en azından ben almam. 9070xt ile arasındaki makas farkı geçmiş aylara bakaraktan çok açıldı, 9070xt her türlü işinizi görecektir.

bellek krizi oldugu için bir şey diyemem gelir gelmez ama elini çabuk tutmanı tavsiye ederim
Ne alınmalı peki
Ram için özel çalışma yürüttüm gece gündüz takip sonucu bu fiyata alabildim.
Aynı analizi yapmam gerekiyor mu yoksa yararlanırmıyız engin tecrübelerinden :D
hocam burda nvıdia öven yorumlara takılma. ben o kadar para verıp bırde yuksek fps alacagım dıye yok ordan onu ac burdan bunu ac yapay zekayı calıstır onu bunu yapla ugrasmamak ıcın 7900xt aldım. hayvan gıbı kart hıc bır ayar yapmadım ne karttan nede bıostan. yaptıgın eşleşme cok ıyı. belki işlemcin bir tık fazla iyi, uzun sure kullanacagım dıyosan o zaman ayrı tabı. bulabılırsen temız ıkıncı el 7900xt yada 7900xtx de öneririm
Teşekkür ederim hocam, işlemcinin bir tık fazla olması işime geliyor.Eksik olacağına fazla olsun dedim yükseltmeye kalksam kim işlemci satıcakta yenisini alıcak vs vs.Uzun süre geriye dönmek istemiyorum dediğim gibi.İş yükü CPU'ya binen bazı oyunlar oynuyorum onlarda da büyük katkısı olacağını düşünüyorum. 2.El piyasasına malesef güvenmiyorum en iyi mal jelatinini kendin açtığın maldır şahsi olarak düşüncem böyle 5 bin lira az verelim 2.el alalım diye 30 binlik olmaya gerek var mı :D 7900xtx'i de araştırdım fakat 9070xt'nin performansını geçtim bir ismi var söylerken bile ağır geliyor sanırım o yüzden tercihim 9070xt'den yana olucak
5070ti kullanıcısı olarak objektif yorum yapayım size, bu fiyatlara 5070ti alınmaz, en azından ben almam. 9070xt ile arasındaki makas farkı geçmiş aylara bakaraktan çok açıldı, 9070xt her türlü işinizi görecektir.
Yurtdışında olsak 2 bin dolara belki, ama evet forumdaki aylar öncesindeki fiyat karşılaştırması ve değerlendirmelerle malesef şuanın hiçbir alakası kalmamış.9070xt'den yana düşünüyorum hocam teşekkür ederim

Sistemin geri kalan parçalarını toplamamda yardımcı olabilecek var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,193
Üyeler
186,032
Son üye
Platoxin
Geri