Neler Yeni

Aralıklı oruç nasıl yapılmalı?

Atahan34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Atahan Kutlu
Herkese iyi akşamlar, kilo vermek için aralıklı oruç diyeti yapmaya karar verdim. Okuldan dolayı saat 10.30 ile 18.30 arası yemek yiyip 16-8 olmak üzere yaparım diye düşünüyorum ama aklıma takılan bir şey vardı. Aralıklı oruç yaparken sabah erken kalkıp saat 6-7 arası tempolu yürüyüş veya koşu yapmayı planlıyordum. Sizce oruç devam ederken aynı zamanda spor yapmak yağ yakıp kilo vermek için daha da etkili olur mu yoksa boşuna mı kendimi yormuş olurum?

r4NG3r

80+ Silver
Boş iş.Kalori hesabı yapıp kalori açığı bırakacaksın düzgünce.

• Beğen
Reaksiyonlar: Zeth

kaanalpay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Kaan Alpay
Düzenli spor yapıp yediğine dikkat edersen zaaten kilo verirsin

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Herkese iyi akşamlar, kilo vermek için aralıklı oruç diyeti yapmaya karar verdim. Okuldan dolayı saat 10.30 ile 18.30 arası yemek yiyip 16-8 olmak üzere yaparım diye düşünüyorum ama aklıma takılan bir şey vardı. Aralıklı oruç yaparken sabah erken kalkıp saat 6-7 arası tempolu yürüyüş veya koşu yapmayı planlıyordum. Sizce oruç devam ederken aynı zamanda spor yapmak yağ yakıp kilo vermek için daha da etkili olur mu yoksa boşuna mı kendimi yormuş olurum?
fityemek kanalını takip edebilirsiniz hocam aralıklı oruç hakkında bi videosu olmazı lazımdı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Diyetisyene gitmeni tavsiye ederim vücudunu bilmeden diyet vs yapma

• Üzgün
Reaksiyonlar: Zeth
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,440