Neler Yeni

Aras kargo bana teslim etmedimi

ST4B1LX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
T. E. Köktaş
Aras kargo kargomu bana getirmedi ben bursa dayım kargo en son adana aktarmada bursaya geldiği gözükmüyor ama teslim edildi gözüküyor daha önce bunun gibi bir olay yaşayan var mı ve çözdümü çözdüyse nasıl çözdü

-Yec

80+ Bronze
Aras kargo kargomu bana getirmedi ben bursa dayım kargo en son adana aktarmada bursaya geldiği gözükmüyor ama teslim edildi gözüküyor daha önce bunun gibi bir olay yaşayan var mı ve çözdümü çözdüyse nasıl çözdü
Aynısı bana da olmuştu ama bende teslim edilen yer benim çevremde gözüküyordu arayıp söyledik en son elime ulaşmıştı ama internetten teslim edilen yere baktığımda meğersem kendilerine teslim etmişler gibi gözüküyordu teşekkürler MNG KARGO (!).

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enver Takcı
Bendede aynısı oldu en son hangi şubeye gittiyse oraya git söyleyince veriyorlar.

MemoBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmet Polat
Hocam o monitör şok marketede gelecekti siz ne kadara aldınız?

MemoBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmet Polat

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
aga bi müşteri temsilcisini ara olmadı sana en yakın bayisine git aras kargonun konuş böyle böyle

ST4B1LX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
T. E. Köktaş
aga bi müşteri temsilcisini ara olmadı sana en yakın bayisine git aras kargonun konuş böyle böyle
Ailem şehir dışında onlar daha tecrübeli onlar gelince bakıcam bizim mahalleye teslim eden kişi babamın arkadaşı onada sorucaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,462
Üyeler
168,790
Son üye
spokoistvies
Top Bottom