Aras kargo kargomu bana getirmedi ben bursa dayım kargo en son adana aktarmada bursaya geldiği gözükmüyor ama teslim edildi gözüküyor daha önce bunun gibi bir olay yaşayan var mı ve çözdümü çözdüyse nasıl çözdü
Rampage in 144hz rm 344 monitörüÜrün neydi pahalı birşeymi.
Aynısı bana da olmuştu ama bende teslim edilen yer benim çevremde gözüküyordu arayıp söyledik en son elime ulaşmıştı ama internetten teslim edilen yere baktığımda meğersem kendilerine teslim etmişler gibi gözüküyordu teşekkürler MNG KARGO (!).Aras kargo kargomu bana getirmedi ben bursa dayım kargo en son adana aktarmada bursaya geldiği gözükmüyor ama teslim edildi gözüküyor daha önce bunun gibi bir olay yaşayan var mı ve çözdümü çözdüyse nasıl çözdü
Bazen sistemden kapatmak için subeşer arası teslim yapabiliyorlar.Rampage in 144hz rm 344 monitörü
Bendede aynısı oldu en son hangi şubeye gittiyse oraya git söyleyince veriyorlar.Aras kargo kargomu bana getirmedi ben bursa dayım kargo en son adana aktarmada bursaya geldiği gözükmüyor ama teslim edildi gözüküyor daha önce bunun gibi bir olay yaşayan var mı ve çözdümü çözdüyse nasıl çözdü
Bursadan adanaya gidememBendede aynısı oldu en son hangi şubeye gittiyse oraya git söyleyince veriyorlar.
1350 tl ye 6 taksitHocam o monitör şok marketede gelecekti siz ne kadara aldınız?
Bende düşündümde hocam almayı parlaklığı düşük diyolar gelince kargonuz Bilgi verirmisiniz monitör hakkında ?1350 TL ye 6 taksit
Kargoyu alabilirsem alıncaya kadarda unutmazsam bilgi verebilirimBende düşündümde hocam almayı parlaklığı düşük diyolar gelince kargonuz Bilgi verirmisiniz monitör hakkında ?
aga bi müşteri temsilcisini ara olmadı sana en yakın bayisine git aras kargonun konuş böyle böyleAras kargo kargomu bana getirmedi ben bursa dayım kargo en son adana aktarmada bursaya geldiği gözükmüyor ama teslim edildi gözüküyor daha önce bunun gibi bir olay yaşayan var mı ve çözdümü çözdüyse nasıl çözdü
Ailem şehir dışında onlar daha tecrübeli onlar gelince bakıcam bizim mahalleye teslim eden kişi babamın arkadaşı onada sorucazaga bi müşteri temsilcisini ara olmadı sana en yakın bayisine git aras kargonun konuş böyle böyle