ALMA KARDEŞ ALMA BEN ALDIM SEN ALMA 5 K DAHA VER SEN YANMAArc 750 çok ısınırmı bi arkadaş yazmıs pubgde 75 derece diye yada omru ne kadar ?
neden reis ?ALMA KARDEŞ ALMA BEN ALDIM SEN ALMA 5 K DAHA VER SEN YANMA
Kanka ısınma sorunu yok. Boşta 35, yükte maksimum 55 oluyor. En fazla 70 gördüm o da stres testinde. Ses çıkarmıyor ama CS2'de Coil Whine sorunu var.neden reis ?
knk güncel kulanıyorum 90 derece furmark daKanka ısınma sorunu yok. Boşta 35, yükte maksimum 55 oluyor. En fazla 70 gördüm o da stres testinde. Ses çıkarmıyor ama CS2'de Coil Whine sorunu var.
Ayrıca karta yeni güncellemeler geldi ve kart bayağı iyi oldu. Kart hakkında rehberim var. A770 kullanıyorum ama A750'den tek farkı Video Ram ve Görünüş. Aynı güncellemeleri alıyorlar.
Fiyatına değer mi bilmiyorum, A770'i kampanya ile 5.5-6K arası bir fiyata almıştım.
ben max 70 gordum asseto corsa grafik modlu trafikknk güncel kulanıyorum 90 derece furmark da
ben max 70 gordum asseto corsa grafik modlu trafik
Ekran kartı fan ayarı değişiklikleri yaptınız mı , sanırım sistemi aldın memnun musunKanka ısınma sorunu yok. Boşta 35, yükte maksimum 55 oluyor. En fazla 70 gördüm o da stres testinde. Ses çıkarmıyor ama CS2'de Coil Whine sorunu var.
Ayrıca karta yeni güncellemeler geldi ve kart bayağı iyi oldu. Kart hakkında rehberim var. A770 kullanıyorum ama A750'den tek farkı Video Ram ve Görünüş. Aynı güncellemeleri alıyorlar.
Fiyatına değer mi bilmiyorum, A770'i kampanya ile 5.5-6K arası bir fiyata almıştım.
Orijinal kendi ayarları duruyor, hiç ellemedim. Sizin kartta bir sorun olabilir ya da A770’in soğutma sistemi farklı.Ekran kartı fan ayarı değişiklikleri yaptınız mı , sanırım sistemi aldın memnun musun