Hayırlı Olsun T6 Ultra Da AlabilrdinBu ürünü aldım arkadaşlar dün akşam hata mı yaptım iyi midir sizce ? 450 liraya aldım bu arada
O rainbow ledler hoşuma gitmiyor o yüzden almak istemedim ama Msi Core Frozr L ile bunun arasında kaldım ve Arctic tercih ettim sizce yanlış mı yaptım Msi daha iyi bir tercih miydi ?Hayırlı Olsun T6 Ultra Da Alabilrdin
Max bütçem 455 liraydı valla düşündüm onu daBiraz daha koyup yani 200 lira daha koyup sıvı soğutma almak çok daha mantıklı ama olsun yine de iyi
Hayırlı Olsun Bence İyi YapmışsınO rainbow ledler hoşuma gitmiyor o yüzden almak istemedim ama Msi Core Frozr L ile bunun arasında kaldım ve Arctic tercih ettim sizce yanlış mı yaptım Msi daha iyi bir tercih miydi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Max bütçem 455 liraydı valla düşündüm onu da
Hayır Arctic T6`dan iyi. Malzeme olarak arctic tabiiki alırArcticten daha mı iyi T6 ama malzeme kalitesi Arcticte daha iyi olmaz mı T6 sonuçta Arctic kadar iyi bir marka değil diye biliyorum.
Tabii ki de olamaz. Bu forumda öyle bir şey var ki bir soğutucu konusu açıldığında t6 dan başka hiçbir şey önermiyorlarArcticten daha mı iyi T6 ama malzeme kalitesi Arcticte daha iyi olmaz mı T6 sonuçta Arctic kadar iyi bir marka değil diye biliyorum.
T6 Daha Kötü Ama Fiyatı Daha İyi Yani Daha F/P Ama Sen o Bütçe ile en iyisini yapmışsınArcticten daha mı iyi T6 ama malzeme kalitesi Arcticte daha iyi olmaz mı T6 sonuçta Arctic kadar iyi bir marka değil diye biliyorum.
Teşekkür ederim. Sadece aklıma takılan tek soru Msi Core Frozr L ile aynı fiyattı acaba o daha iyi olur muydu ya da hangisinin soğutma performansı daha iyi acaba ?Hayırlı Olsun Bence İyi Yapmışsın
T6 ultradan daha iyi kalite olarak ama f/p olarak t6 iyi hayırlı olsunBu ürünü aldım arkadaşlar dün akşam hata mı yaptım iyi midir sizce ? 450 liraya aldım bu arada