Hocam okadar cok zor bu iki sogutucu arasinda coo fark yok dersenix aerocoolu alicam cok fark var mi sogutma anlamindaEğer bütçenizi 550tl ye zorlayabilirseniz ID-Cooling SE234 var, ancak zorlayamayacaksanız T6 alın geçin.
Se 224 xt alabilirsiniz,daha iyi bir soğutucu.Hocam okadar cok zor bu iki sogutucu arasinda coo fark yok dersenix aerocoolu alicam cok fark var mi sogutma anlaminda
Sizin nasıl kullanacağınıza bağlı, işlemciniz nedir ve işlemcinize OC yapacak mısınız ?Hocam okadar cok zor bu iki sogutucu arasinda coo fark yok dersenix aerocoolu alicam cok fark var mi sogutma anlaminda
Artık fiyatını pek haketmiyor.Se 224 xt alabilirsiniz,daha iyi bir soğutucu.
Artıc Freezer'dan daha iyi bir soğutucu ve Se 234 ile arasında sadece bir kaç derece fark var.Sizin nasıl kullanacağınıza bağlı, işlemciniz nedir ve işlemcinize OC yapacak mısınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Artık fiyatını pek haketmiyor.
Sadece bir iki derece daha serin, asla 150tl daha vermeye değmez.Artıc Freezer'dan daha iyi bir soğutucu ve Se 234 ile arasında sadece bir kaç derece fark var.
T6'ya göre daha kaliteli, uzun ömürlü ve sessiz olması gibi farkları da var.
Bana göre fiyatını hala hakeden bir soğutucu.
(T6'dan biraz daha serin çalışıyor)
ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Uzun ömürlürlük,kalite,alış sonrası verilen hizmet gibi ciddi farkları yok saymayın.Sadece bir iki derece daha serin, asla 150tl daha vermeye değmez.
O dediğin etkenlere asla fazladan 150tl verilmez.Uzun ömürlürlük,kalite,alış sonrası verilen hizmet gibi ciddi farkları yok saymayın.
Ayrıca o soğutucuyu kendim kullandım ve sırf o çıkardığı ses yüzünden direk sattım,çekilemiyor.