Neler Yeni

Yardım Arctic liquid freezer ii 420 lian li lancool 3 e montaj

tunsam1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunahan Çiller
hocam anakartım b650 mp ramlar ise xpg lancer var kullanan arkadaşlarda gördüm boyurt olarak bir sıkıntı yaşamamışlar. lakin sadece

Arctic Liquid Freezer III kasaya sıfıra sıfır sığıyormuş montajında biraz zorlanılıyormuş ondan dolayı bilgi almak istedim kasaya tam uyuyor mu diye . zaten 2 ile 3 arasında aşırı bir boyut olarak fark yok.​

işlemci elimde i5 14400f var malesef amd geçiş yapamıyorum sadece işlemci yükselteceğim elimdekini satıp :)
toz filtresi için yardımcı olacağım size iletim sağlarım yarın.
benim merak ettiğim kasa ile aldığınız sıvı soğutma uyumu nasıl memnunmusunuz hocam ona göre sipariş edeceğim bu hafta içi. ikisi beraber yaklaşık 10-11 k ediyor. memnun iseniz yorumlarınız benim için çok önemli :)

rLcGu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hamza Tüfekçi
Hocam dediğim gibi ben gayet memnunum ikisinden de ama iii ve ii arasında bir fark var mı net olarak bilmiyorum tek fark pompa diye biliyorum fakat dediğim gibi %100 demiyorum ve evet sıfıra sıfır gibi bir şey önceki mesajlarda anlatmıştım o şekilde taktım ama takılıyor yani ben ilk defa pc toplamış biri olarak yaptıysam yapılıyordur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dediğim gibi ben gayet memnunum ikisinden de ama iii ve ii arasında bir fark var mı net olarak bilmiyorum tek fark pompa diye biliyorum fakat dediğim gibi %100 demiyorum ve evet sıfıra sıfır gibi bir şey önceki mesajlarda anlatmıştım o şekilde taktım ama takılıyor yani ben ilk defa pc toplamış biri olarak yaptıysam yapılıyordur.
Elinizdeki ram ve anakart boyutlarını tam bilmiyorum bir şey demeyeyim ama siz benim anakart ve ramlerimi internetten bakarak kıyaslayabilirsiniz.

Elinizdeki ram ve anakart boyutlarını tam bilmiyorum bir şey demeyeyim ama siz benim anakart ve ramlerimi internetten bakarak kıyaslayabilirsiniz.
Elinizde İntel anakart varsa masrafa değmez bence de devam edebilirsiniz.

tunsam1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunahan Çiller

teşekkür ederim. Keşke şuan kullandığım kasama sıvı soğutma sığmış olsaydı kasa değiştirmek zorunda kalmasaydım :)
lian liden çok memnunum. bir üst modeline geçeceğim için heyecanlıyım bile diyebilirim.
sadece sıvı soğutmadan çok tereddütlüydüm. sizde memnun olduğunuzu söylüyorsunuz. çok teşekkür ederim. ne kadar süredir kullanıyorsunuz acaba ? birde kasanın tüm rgb ışıklarını tek kontrolcüden mi kontrol ediyorsunuz ? kontrolcü yok sanırım lian 3 te ben bir önceki kasamdaki kontrolcüyü takacağım.
birde aio nun pwm kablosunu anakartta cpu fan üzerine mi taktınız acaba ?

rLcGu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hamza Tüfekçi
teşekkür ederim. Keşke şuan kullandığım kasama sıvı soğutma sığmış olsaydı kasa değiştirmek zorunda kalmasaydım :)
lian liden çok memnunum. bir üst modeline geçeceğim için heyecanlıyım bile diyebilirim.
sadece sıvı soğutmadan çok tereddütlüydüm. sizde memnun olduğunuzu söylüyorsunuz. çok teşekkür ederim. ne kadar süredir kullanıyorsunuz acaba ? birde kasanın tüm rgb ışıklarını tek kontrolcüden mi kontrol ediyorsunuz ? kontrolcü yok sanırım lian 3 te ben bir önceki kasamdaki kontrolcüyü takacağım.
birde aio nun pwm kablosunu anakartta cpu fan üzerine mi taktınız acaba ?
Temmuz ortasından beri kullanıyorum.RGB leri hubdan kontrol etmiyorum 2 tane argb port var anakartta birine sıvı soğutma birine ekran kartını taktım kasanın fan argb kabloları normal 3 pin argb tipinden değil farklı bir tip ve onları çoklayıcı ile tek kablo yapıp dönüştürücü ile 3 pin olarak takıyorsunuz ben o çoklayıcı kabloyu kaybettiğim için ve o kablodan da bulamadığım için ön argbler yanmıyor.Ama kasanın arka tarafında hub için 2 bölme ayarlamışlar oraya hubınızı rahatça koyabilirsiniz.PUMP FAN1 e takılı tek kablodan hem pompa hızını hem fan hızını ayarlıyorsunuz.

tunsam1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunahan Çiller
Hocam çok teşekkür ederim kasadan memnunsunuz bende kasayı çok beğendim lian markası hep hoşuma gitmiştir.
Aio olarakta bu artic çok hoşuma gitti hemde 420 lik olması 14700 k yı buz gibi tutacaktır diye düşünüyorum.
İlginizden ötürü çok teşekkür ederim

rLcGu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hamza Tüfekçi
Hocam çok teşekkür ederim kasadan memnunsunuz bende kasayı çok beğendim lian markası hep hoşuma gitmiştir.
Aio olarakta bu artic çok hoşuma gitti hemde 420 lik olması 14700 k yı buz gibi tutacaktır diye düşünüyorum.
İlginizden ötürü çok teşekkür ederim
Rica ederim hocam bu arada egzoz fanı biraz sıkıntı takılmıyor dendiği için ben hiç takmayı denemedim fakat bu konuda bir arkadaş montajı yaparken hiç vidalamadan araya sıkıştırmış bir deneyin isterseniz.Ben tekrar tüm herşeyi sökmekle uğraşmadım zaten sıcaklıklarım gayet iyi diye ama siz başta kurarken bir deneyin.

tunsam1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunahan Çiller
Öyle yapacağım , zaten lian 3 te ki egsoz non rgb sanırım ?
Benim eski 205 mesh te egsoz argb 120 lik en kötü onu sokarım oraya diye düşünüyorum 😂

rLcGu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hamza Tüfekçi
Öyle yapacağım , zaten lian 3 te ki egsoz non rgb sanırım ?
Benim eski 205 mesh te egsoz argb 120 lik en kötü onu sokarım oraya diye düşünüyorum 😂
evet rgb yok,olabilir denersiniz ikisini de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,792
Üyeler
168,845
Son üye
rachid ghezzal
Top Bottom