Neler Yeni

Arctis 3 alınır mı ?

MertYC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
mert
Merhaba kulaklığı oyun ve online dersler için kullanacağım sizce alınır mı ?
Eğer kullanan varsa mikrofon deneyimini paylaşabilir mi ?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Fiyatını bence çok hak etmiyor.

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
alınır çoğu yayıncının şikayetsiz kullandığı bir kulaklık steelseries kötü bir ürününü görmedim diyebilirim.

MertYC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alınır çoğu yayıncının şikayetsiz kullandığı bir kulaklık steelseries kötü bir ürününü görmedim diyebilirim.
şuan arctis 1 kullanıyorum mikrofonunda çok sıkıntı yaşadım eğer mikrofonu ağzıma sokmazsam mikrofon ses almakta zorlanıyor.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kulaklık gayet iyi kullanıyorum memnunum ama 690tl hak eder mi orası tartışılır. Ben baya ucuza almıştım

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
şuan arctis 1 kullanıyorum mikrofonunda çok sıkıntı yaşadım eğer mikrofonu ağzıma sokmazsam mikrofon ses almakta zorlanıyor.
Bence o fiyatı hak etmez kesinlikle. Önceden 400 civarıydı o kulaklık. Fury x öneririm hem wireless var

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
Kulaklık gayet iyi kullanıyorum memnunum ama 690tl hak eder mi orası tartışılır. Ben baya ucuza almıştım
aslında aldığında da daha pahalıydı o ürün ilk geldiğinde 100 dolardı. Şuan hesaplarsak 92 dolar. kur farkından her şey pahalı gözüküyor

MertYC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
mert
Bence o fiyatı hak etmez kesinlikle. Önceden 400 civarıydı o kulaklık. Fury x öneririm hem wireless var
Hocam onu araştırdım fakat benim kafam biraz büyük incelemelerde de kafası büyük olan kişilerde kulaklık sıkma yapıyormuş en kötü ders için bilgisayar başında 5 saat oturduğum için kafa ağrısı yapmasını istemiyorum

Noolur deri kulaklık almayın bin pişman ediyor terletmesi ve rahatı iyi değil bence
Aynen bide bu sorun var benim önceki kulaklığım deriydi kış boyunca kullandım ve kış aylarında bile terleme yaptı

Top Bottom