şuan 699 TLFiyatı neydi onun
şuan arctis 1 kullanıyorum mikrofonunda çok sıkıntı yaşadım eğer mikrofonu ağzıma sokmazsam mikrofon ses almakta zorlanıyor.alınır çoğu yayıncının şikayetsiz kullandığı bir kulaklık steelseries kötü bir ürününü görmedim diyebilirim.
Kulaklık gayet iyi kullanıyorum memnunum ama 690tl hak eder mi orası tartışılır. Ben baya ucuza almıştımalınır çoğu yayıncının şikayetsiz kullandığı bir kulaklık steelseries kötü bir ürününü görmedim diyebilirim.
Bence o fiyatı hak etmez kesinlikle. Önceden 400 civarıydı o kulaklık. Fury x öneririm hem wireless varşuan arctis 1 kullanıyorum mikrofonunda çok sıkıntı yaşadım eğer mikrofonu ağzıma sokmazsam mikrofon ses almakta zorlanıyor.
aslında aldığında da daha pahalıydı o ürün ilk geldiğinde 100 dolardı. Şuan hesaplarsak 92 dolar. kur farkından her şey pahalı gözüküyorKulaklık gayet iyi kullanıyorum memnunum ama 690tl hak eder mi orası tartışılır. Ben baya ucuza almıştım
Noolur deri kulaklık almayın bin pişman ediyor terletmesi ve rahatı iyi değil benceBence o fiyatı hak etmez kesinlikle. Önceden 400 civarıydı o kulaklık. Fury x öneririm hem wireless var
Hocam onu araştırdım fakat benim kafam biraz büyük incelemelerde de kafası büyük olan kişilerde kulaklık sıkma yapıyormuş en kötü ders için bilgisayar başında 5 saat oturduğum için kafa ağrısı yapmasını istemiyorumBence o fiyatı hak etmez kesinlikle. Önceden 400 civarıydı o kulaklık. Fury x öneririm hem wireless var
Aynen bide bu sorun var benim önceki kulaklığım deriydi kış boyunca kullandım ve kış aylarında bile terleme yaptıNoolur deri kulaklık almayın bin pişman ediyor terletmesi ve rahatı iyi değil bence
Sünger ped olsun diye daha kötü bir kulaklık almak yerine biraz terlemeyi tercih ederimNoolur deri kulaklık almayın bin pişman ediyor terletmesi ve rahatı iyi değil bence
387,90tl ye aldımaslında aldığında da daha pahalıydı o ürün ilk geldiğinde 100 dolardı. Şuan hesaplarsak 92 dolar. kur farkından her şey pahalı gözüküyor