Neler Yeni

Arctis 3 alınır mı ?

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
Hocam peki önerebileceğiniz bir kulaklık var mı acayip arada kaldım şuan. Diğer arkadaşlar içinde söylüyorum eğer önerebileceğiniz bir kulaklık varsa lütfen yazın.
acelen yoksa black fridayi bekle 700 tl arctis 3e vereceğine 5e verebilirsin :)

MertYC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
mert
Void usb olabilir ama bütçeni belirterek konu açmalısın ne amaçla kullanacağını detaylı yazarsan forumdaşlar o amaca uygun kulaklık önerecektir ne demişler bir elin nesi var iki elin sesi var daha çok bilgi ediniriz.
kullanım amacım tamamen konuyu açtığımda yazdığım 2 şey için. Bütçemde en fazla 700 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:

acelen yoksa black fridayi bekle 700 TL arctis 3e vereceğine 5e verebilirsin :)
En kötü 2 günüm var şu hocaların dilinden kurtulmam lazım.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
kullanım amacım tamamen konuyu açtığımda yazdığım 2 şey için. Bütçemde en fazla 700 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:

En kötü 2 günüm var şu hocaların dilinden kurtulmam lazım.

navdiR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Çağrı Rıdvan Şimşek
ocak-şubat gibi 300 tl'ye almıştım. Şuan 700 tl'ye değmez

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Fiyatı 699 ne? Git cloud alpha al anakartın yeterliyse. O kulaklık 400 TL hakeder anca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Harun Efe Atalar
şuan arctis 1 kullanıyorum mikrofonunda çok sıkıntı yaşadım eğer mikrofonu ağzıma sokmazsam mikrofon ses almakta zorlanıyor.
bende arctis raw var bi ara bende de öyle oldu sonra windowsun kendi ayarlarına baktım microfonun sesi kısılmış 64 e düşmüş düzelttim düzeldi bi ayar değişmiştir bence steerlseries te öyle bi sıkıntı olucağını sanmıyorum

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,602
İsim
Taha yücel
alınır çoğu yayıncının şikayetsiz kullandığı bir kulaklık steelseries kötü bir ürününü görmedim diyebilirim.
Genelde yayıncılae artics 5 ve üstü kullaniyor ama illa kullanan yayinci vardir ama arctis 3 gayet iyi ben seviyorum steelseries bütün kulakliklarini seviyorum

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Hak etmiyor kesinlikle

Steelseries den nefret etmeye başladım

Beş kuruş etmeyen ürünlerini yayıncılar youtuberlar sayesinde 2 katı fiyatına satıyor

Steelseries Arctis serisinden Pro wireless ve 7 wireless dışındakileri fiyatını asla hak etmiyor.

Apex serisinde de 3 ve 5 tam sahtekarlık için tasarlanmış

Mouse konusunu bilmiyorum yalan söylemeyeyim

Apex serisinin fiyaskosunu şu konuda açıklamıştım bakabilirsiniz

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Hak etmiyor kesinlikle

Beş kuruş etmeyen ürünlerini yayıncılar youtuberlar sayesinde 2 katı fiyatına satıyor

Steelseries Arctis serisinden Pro wireless ve 7 wireless dışındakileri fiyatını asla hak etmiyor.

Mouseları güzel ve uygun fiyatlı ama kulaklıklar para tuzağı

MertYC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
mert
Hak etmiyor kesinlikle

Hocam mouselar güzel şimdi hakkını yemeyelim rival 600 kullanıyorum şu kronik sorunu olmasa acayip rahat ve güzel bi mouse. Klavye konusunda %200 katılıyorum size. Kulaklık konusunda da %50 katılıyorum oda bu arctis 1 de yaşadığım mikrofon sorunu yüzünden şuan arctis 1 kullanıyorum cs, valorant, apex gibi oyunlarda acayip güzel ses kasıyorum o yüzden de arctis 3 e yöneldim sadece mikrofon konusunda aynı şeyi yaşar mıyım diye tereddüt ettim.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Hocam mouselar güzel şimdi hakkını yemeyelim rival 600 kullanıyorum şu kronik sorunu olmasa acayip rahat ve güzel bi mouse. Klavye konusunda %200 katılıyorum size. Kulaklık konusunda da %50 katılıyorum oda bu arctis 1 de yaşadığım mikrofon sorunu yüzünden şuan arctis 1 kullanıyorum cs, valorant, apex gibi oyunlarda acayip güzel ses kasıyorum o yüzden de arctis 3 e yöneldim sadece mikrofon konusunda aynı şeyi yaşar mıyım diye tereddüt ettim.
Hocam zaten mouse lara bir şey demedim çünkü bilmiyorum o konuda gereksiz yere yalan söylememek lazım

Kağıt üstünde bakarsak mouseları hariç verdiği özellikler ile fiyatı aşırı orantısız bu yüzden beğenmiyorum fiyatlar daha aşağı çekilirse abartı fiyat olmazsa o zaman belki düşünülebilir ama onun dışında param olsa bile almam

Top Bottom